Neil Druckmann és a Naughty Dog bankot robbantott a The Last of Us-szériával. Már az első rész is a legjobbak között van, a második pedig a trónon csücsül.

Tavaly nyáron kiváltságosnak éreztem magam, amikor lehetőséget kaptam a The Last of Us második részének teszteléséhez. Ellie és Joel első kalandja hatalmas hatással volt rám, így érthető, hogy tűkön ülve vártam az új epizód megjelenését. Jó pár év múlva, de végül 2020 nyarán be is futott a folytatás. (A véleményemet egyébként akkoriban olvashattátok is az oldalon.)

Végül temérdek kategóriában jelölték az év játékának Neil Druckmann vízióját, a végeredmény pedig úgy tűnik lenyűgözőbb lett, mint arra korábban számítottunk.

Ma már egészen biztos, hogy nincs olyan videojáték, ami annyi Év játéka díjat nyert volna, mint a The Last of Us Part II!

A Naughty Dog örülhet, ugyanis ezzel beelőzték a CD Projekt Redet és a The Witcher III: Wild Huntot. Geralt harmadik eljövetele volt ugyanis eddig a legdedikáltabb és legelismertebb játéka a videojátékok történelmének.

Kíváncsian várjuk, hogy ezek után milyen irányt vesz a piac, valamint azt, hogy egy ilyen siker után visszatérhetünk-e még valaha a fertőzésekkel beárnyékolt posztapokaliptikus világba.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×