Gaming

A hülyének is megéri ennyiért az egyik legjobb zombis túlélőjáték

2024.05.10. – Ki gondolta volna, hogy egy zombis játék ilyen szórakoztató is lehet, ha vegyítjük egy kicsit azzal, hogy az épületeken jó sokat lehet fel- és leugrálni. A fejlesztő Techland jól tudta, ezért is lett a Dying Light az egyik legjobb zombis túlélő RPG, ami még most, közel tíz évvel a megjelenése után is élvezetes. A Zombie Appreciation Month (zombikra való felhívás napja) megünneplése alkalmából a Techland a játék standard kiadását most baromi olcsón kínálja PC-re.

Zombi hónap

Ami azt illeti, a Zombie Appreciation Month tényleg létezik, és egész májusban tart, mivel a legtöbb nagy zombis film májusban játszódik, például George A. Romero klasszikus zombifilmje, Az élőhalottak éjszakája. Az egész célja, hogy felhívja a figyelmet a zombikra és egy jövőbeli zombi-apokalipszis lehetőségére. A kampányt a The Zombie Research Society (ZRS), egy 2007-ben alapított, az élőhalottak történelmi, kulturális és tudományos tanulmányozásával foglalkozó szervezet vezette be. A ZRS szerint a Zombie Awareness Month fő célja az emberek felvilágosítása egy esetleges jövőbeli zombijárványra.

Dying Light

Kevés olyan játék van, ami annyira kiállta az idő próbáját, mint a Dying Light. A játékot fejlesztették, rengeteg DLC-vel bővítették, sőt pár éve még egy saját definitive kiadást is kapott, ami miatt a standard kiadás el is tűnt. Aztán 2022-ben jött a folytatás, a Dying Light 2. Most azonban valóban az első rész eredeti kiadása visszatért, és nagyjából annyiba kerül, mint egy Mekis sajtburger-menü ára.

 

A Dying Light a Steamen most 85%-os kedvezménnyel kapható, vagyis 19,99 euró helyett csak 3 euró, ami nagyjából 1160 forint. Az ajánlat csak május 19-ig tart, úgyhogy gyorsan kell döntened. Amúgy ha a teljes definitive editiont szeretnéd megvenni, amiben benne van minden későbbi fejlesztés, frissítés és kiegészítő, az is 80 százalékos leértékelést kapott, ami nagyon megéri. Az egész így 50 euró helyett csak 10 euró, ami olyan 3800 forint. Tessék lecsapni a PC-s ajánlatra!

Ezt láttad már?

DV

Korábbi cikkek

Itt egy ingyenes FPS azoknak, akik a Wolfenstein 3D-n és a Doomon nőttek fel

Bódi Dániel 2024.05.10. - Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen dinoszaurusz korba lépő emberke, aki…

25 perc telt el azóta...

Ha túl vagy az igazin, próbáld ki magad a 2024-es Gamer-Tech érettségin!

2024.05.10. –Mind a gaming, mind pedig a technológia magasan kiveszi a részét az emberek mindennapi…

30 perc telt el azóta...

Az ASUS bemutatta a továbbfejlesztett ROG Ally X-et

2024.05.10. - Volt idő, amikor csak az elemmel működő Tetrist, vagy a Nintendo GameBoy konzoljait…

45 perc telt el azóta...

4600 telóval csinált nézettséget a csaló, 150 milliót keresett 4 hónap alatt

2024.05.10. - Teljesen megértem azokat, akik néha értetlenül állnak az előtt, amikor valaki elég egyszerű…

1 óra telt el azóta...

Bajban a Ghost of Tsushima, a PC-portot több országban törölhették

2024.05.10. - Megmondom őszintén, picit értetlenül állok egy nemrég talált Reddit bejegyzés előtt, sőt még…

3 óra telt el azóta...

Játssz Tizivel és Wednesday-jel a Netflix digitális vidámparkjában!

Gábor János 2024.05.10. - A digitális vidámparkként beharangozott Roblox-élmény, a Nextworld máris elérhető, benne például…

4 óra telt el azóta...