Call of Duty

A Fallout mellett még két ismert franchise beköszönhet a Call of Duty-ba

2024.05.02. – A nemrég megjelent Fallout sorozat olyan jól sikerült, hogy egyesek már most a világ legjobb játékadaptációjaként tartják számon. Az biztos, hogy ahogy az a The Witcher és a The Last of Us élőszereplős sorozatok esetében is volt, most mindenki elővette az alapul szolgáló játékokat is. A hype olyannyira nagy, hogy már Call of Duty szivárgások is arra utalnak, hogy nem maradunk ki a crosseverből. Ha minden igaz, a Call of Duty: Modern Warfare 3-ba ráadásul nem csak Fallout, de Gundam és a Holló crossover is érkezhet.

Crossover

Bár ennek nem mindenki örül annyira, a Call of Duty az utóbbi években nagyon ráállt a crossoverekre, szóval mostanra mindenféle filmes, videojátékos, sőt cuki skinben lehet rohangálni a pályákon. Az év elején érkezett a The Walking Dead csomag, aztán kaptunk Warhammer 40K karaktereket, ott volt a Dűne őrület a film második része kapcsán, de még a Godzilla sem maradhatott ki. Szóval most, hogy elindult a Modern Warfare 3 Season 3, az adatbányászok izgalmas dolgokat találtak a fájlok között.

Érkezhet a Fallout, a Gundam és a The Crow (A holló) crossover.

A CODWarfareForum nemrég közzétett egy képet, amin jól láthatók azok a fájlutalások, amik az említett franchise-okra mutatnak. Ez persze önmagában nem jelent semmit, de adhat esélyt arra, hogy valóban terveznek valamit a fejlesztők. A múltban az ilyen leleplezések után többnyire jött is a kollaboráció.

Franchise

Az Amazon Prime Video játékadaptációja után a Fallout minden játéka hatalmas népszerűségnek örvend, szóval nem meglepő, hogy máris lecsaphatott rá az Activision. A Gundam a világ egyik leghíresebb mecha franchise-ja, bár nehéz elképzelni, hogy hogyan kerülhetnek be a CoD-ba. Max, ha a csatatér átkerül az űrbe! Ami A hollót illeti, éppen készül egy új film, Bill Skarsgård főszereplésével, az azonos című képregényt alapján. Ebben egy meggyilkolt zenész feltámad, hogy megbosszulja saját és menyasszonya halálát. Az Call of Duty crossover ehhez kapcsolódna, a film augusztus 23-án kerül a mozikba.

Egyelőre persze nincs konkrét dátum, hogy a Fallout, a Gundam és a A Holló kollabok mikor jelennek meg a CoD világában. A Modern Warfare 3 Season 4 viszont várhatóan nyár elején érkezik, ami talán pont ezeket hozza be. Közben ne feledjétek, hogy lassan leleplezik az új, 2024-es Call of Duty játékot is.

Ezt láttad már?

DV

Korábbi cikkek

Majd 1 évvel a megjelenés után végre alapvető funkciókkal bővül a Starfield

Bódi Dániel 2024.05.02. - A Starfieldre nem azért haragszunk, mert egy nagyon rossz játék volna,…

23 perc telt el azóta...

Az AMD szerint a FELÉRE csökkent a konzoljátékok iránti kereslet

2024.05.02. - Aki figyelemmel kísérte a játékiparral kapcsolatos híreket, láthatta, hogy a szegmens számtalan kihívással…

2 óra telt el azóta...

Az emojik saját hangot kapnak, az egyik egy fingó hang lesz

2024.05.02. - Ha az emojik és a gifek nem lennének önmagában elegendők számodra az üzenetküldés…

3 óra telt el azóta...

Tényleg jó játékok jönnek a PlayStation Plusba, de egy távozó miatt sírni fogsz májusban

2024.05.02. - Az biztos, hogy a PlayStation Plus májusi ingyenes játékkínálata ütős lesz, különösen azok…

4 óra telt el azóta...

Íme a gamer PC, ami nem csak brutál erős, de még finom kávét is főz

2024.05.02. – Sosem kell félteni a PC-s felhasználókat, ha a kreativitásról van szó. Ahány gépház, annyi szokás,…

5 óra telt el azóta...

Itt a Loaded Resurgence, ezeket a Warzone módokat hozta el a Reloaded

2024.05.01. – Április harmadikán hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III harmadik,…

19 óra telt el azóta...