A Warzone soron következő nagy frissítése május elsején élesedik. Több apróbb fejlesztés is feldobja majd a Rebirth Island meccseket.

2024.04.29. – A Warzone soron következő, nagy frissítése május elsején érkezik. Ahogy az lenni szokott, a szezon közepén érkező csomagot Reloaded névvel illetik a fejlesztők. A fejlesztők április utolsó napjaiban több értékes információt is elárultak az érkező változásokkal kapcsolatban. Érkezik a Foresight Killstreak, mellyel a soron következő, biztonságos zónákat láthatják majd a játékosok. Szintén nem titok, hogy a Specialist Perk Package is tiszteletét teszi a játékban. A legtöbb újdonságot azonban csak Rebirth Island kapja meg, melyet nehezményeznek is a játékosok. A fejlesztők egyértelműen a 3. szezonban debütált szigetet helyezik előtérbe, gyakorlatilag Urzikstan érdemi fejlesztést nem is kapott az elmúlt időszakban.

Három extra fejlesztéssel dobnák fel a fejlesztők a Rebirth Warzone meccseket

Heavy Armor Public Event

A játékosok már a meccsek elején láthatják, ha aktivizálódik ez a Public Event. A játékosok a megszokott 3 Plate helyett immáron 4 Plate-et rakhatnak fel az Operatorra, melynek köszönhetően a teljes HP 150-ről 200-ra nő majd így. Az extra armor slot minden típusú Vestre vonatkozik majd, kivéve a Tempered Plate Carrerre, ám ebben az esetben a három plate 66.7 HP-t ad majd, így kiegyenlítettek lesznek a mecsek, aggodalomra nincs ok. A TTK idő ennek megfelelően nőni fog, nehezebb lesz ledarálni a játékosokat, mely teljesen új ízt adhat majd a Rebirth meccseknek.

Utility Box Field Upgrade

Az új Warzone dobozka

Az új Warzone dobozka

Egy új Field Upgrade is érkezik, mely az Ammo és Armor Boxokat ötvözi. Az ezekben található tárgyak mindegyikét megtalálhatjuk majd az új, Utility Boxokban. Igazi mindenes kis dobozka lehet majd, mely a Buy Stationöknél vagy egyszerűen a földön találhatunk meg.

Az idő is változik

Rebirth Island szigetén a Season 3 Reloaded frissítéstől kezdődően már az időjárás és a napszak sem lesz állandó. Igazán változatos atmoszféra várja majd a játékosokat. Az időjárás és napszak típusokról egyelőre még nincs bővebb információ, ahogy arról sem, hogy mi alapján váltakozik majd.

A Season 3 Reloaded frissítés május elsején érkezik, várhatóan magyar idő szerint 19:00 óra környékén.

Forrás: COD BLOG

Ezt olvastad már?

Erős hónap: 8 májusban megjelenő videojáték, amit nem hagyhatsz ki

×