A Warzone fejlesztői egyértelmű előnyben részesítik a frissen érkezett Rebirth Island pályát. Több exkluzív tárgyat is kap a sziget.

2024.04.28. – A Warzone és Modern Warfare III játékosok lassan fellélegezhetnek, hiszen újabb frissítés érkezik a népszerű módokhoz. A Season 3 Reloaded május elsején, szerdán debütálhat majd a szervereken. A csomagot a szokásos időpontban, magyar idő szerint 19:00 óra környékén élesítheti a fejlesztői gárda. Megannyi újdonság várja majd a játékosokat, legyen szó a multiplayer módról, a zombi vadászatról vagy az ingyenes, battle royale kliensről. Új pályákkal bővül a MW III felhozal, de a Warzone rajongóknak sem kell csüggednie, hiszen friss fegyver, Perk és Killstreak is érkezik majd.

Nem titok, hogy a Warzone fejlesztői most erőteljesen a visszatérő pályára, Rebirth Islandre fókuszálnak. Urzikstan gyakorlatilag nem kap érdemi változtatásokat a Reloaded csomagban sem, pedig fél éve sincs a játékban. Úgy tűnik, hogy a fejlesztői statisztikák azt mutatják, hogy a játékosok jobban kedvelik a Resurgence módokat és a két visszatérő szigetet. Nem véletlen tehát, hogy néhány újdonságot csak a fentebb említett Rebirth pályája kap meg, ezt a sort erősíti a visszatérő Foresight Perk is.

Visszatér Verdansk egyik kedvenc Warzone Perkje, de nem mindenki örülhet

A Warzone Foresight Perkje igazán értékes loot lehet majd, már 2020-ban is feltűnt Verdansk pályáján. A felvételét követően a játékosok láthatják a soron következő szűküléseket, azaz a köröket. Ez az információ bizony nagyban javíthatja majd a nyerési esélyeket, hiszen igazán kellemes taktikai előnyt ad. Nem mindenki használhatja majd, hiszen egyedül Rebirth Island szigetén lesz megtalálható. Bizony, sem a többi pályán, sem pedig a többi játékmódban nem lesz elérhető, így azon játékosok, akik valamiért nem kedvelik a mapot, ki lesznek zárva a mókából. A Perk május elsején érkezik tehát a szerverekre, várhatóan az esti órákban.

Ezt olvastad már?

Steam vs. Torrent – EZÉRT jobb megvenni a játékokat, mint stikában töltögetni

 

×