A Krafton bejelentette, hogy május 14-én, a 29.2-es frissítéssel együtt jön az „Erangel Classic”, a PUBG Erangel pályájának eredeti változata.

2024.04.24. – Emlékszel még azokra az időkre, amikor a PUBG a legmenőbb játék volt a világon? Amikor minden streamer, minden gamer, mindenki a világon a PUBG-vel akart játszani. Amikor beléptünk és a padokon fegyverek sorakoztak, és amikor Erangel volt az egyetlen pálya az egész játékban? Emlékszel? Hamarosan újra átélheted. A Krafton ugyanis bejelentette, hogy a PUBG visszatér a gyökerekhez, és elhozza a pálya klasszikus, eredeti verzióját a játékba.

Erangel

Erangel az évek során számtalan változáson ment keresztül, nagyon sok frissítést kapott, teljesen átalakultak a városok, sok új épület került be. A régi pálya visszatérének célja természetesen a nosztalgia azok számára, akik még részt vettek az early access őrületben. Az Erangel Classic a pálya eredeti koncepcióját és hangulatát hozza vissza, ám valamelyest keveri az aktuális játékelemekkel. Szóval a sok-sok új gamepay-funkció marad, a pálya viszont olyan lesz, mint régen.

Klasszikus

Az Erangel Classicban az eredeti Erangel pálya elemeit teljesen visszahozzák: visszatérnek a pre-lobby padok, amiken ott csücsülnek a fegyverek. A fegyvereket is úgy állították be, hogy a kezdeti idők hangulatát idézzék, sőt néhány fegyver kivételével mindegyik visszarúgása csökkent. A játékosok a Tommy Gun-t is megtalálhatják a Care Package-ben, akárcsak a régen. Emellett lesz megint köd és eső is, sőt az eredeti PUBG grafikát kapjuk, a klasszikus minitérképpel együtt. A pálya PC-n május 14-től május 28-ig, konzolokon pedig május 23-tól június 6-ig lesz elérhető, szóval csak limitált ideig marad. Ezen idő alatt az Erangel Classic a jelenlegi Erangel pályát váltja fel a Normal módban. Szóval ez egy jó lehetőség azoknak, akik még az early accces időszakban játszottak a PUBG-vel.

Ezt láttad?

7 brutális bosszúfilm, amit muszáj látnod, ha eddig kimaradt az életedből

×