Hihetetlenül menő és egészségügyileg is hasznos Fallout-szemüveg érkezik hamarosan a piacra, köszönhetően a Gunnarnak és az Amazonnak.

2024.04.24. – Az egész világ Fallout-lázban ég és az az igazság, hogy joggal. A Prime Video sorozata meglepően jól adaptálta a videojátékok hangulatát, a világépítés és történetvezetés pedig szintén csillagos ötös lett. Még azoknak is megjött a kedvük a játékhoz, akik korábban egyetlen Fallouttal sem játszottak, ami még inkább bizonyítja a projekt sikerességét. Arról pedig nem is beszélve, hogy önálló, posztapokaliptikus sorozatnak is abszolút megállja a helyét, szóval, ha az fáj valakinek, hogy egy videojáték a történet alapja, igazából el is vonatkoztathat ettől. A karakterek szerethetők, a főszereplők lényeges karakterfejlődésen esnek át, nem egydimenziósak, ráadásul az egész első évad egyben megtekinthető, nem kell heteket várni arra, hogy az Amazon széthúzza az egészet, mint a rétestésztát. Egy szó mint száz, a Fallout élőszereplős adaptációja zseniális, mindenkinek meleg szívvel ajánlom!

A Bethesda sikerszériájának filmes adaptációja akkora siker, hogy mindenki szeretne egy szeletet ebből a bizonyos tortából. Természetesen maga az Amazon is addig akarja ütni ezt a vasat, amíg még meleg, így relatíve gyorsan be is jelentették a második évadot. S ha már forró vasról van szó, természetesen a boltok polcaira is igyekeznek olyan termékeket pakolni, ami vásárlásra készteti a rajongókat. Épp ezért a Gunnarral karöltve piacra terveznek dobni egy Fallout-témájú, speciális szemüveget.

Egyben divatos és hasznos is

A Gunnar egy nagyon híres, szemüvegek forgalmazásával foglalkozó márka. Ami érdekessé teszi őket ebben a témában, hogy a szemüveg-forgalmazók között a Gunnar az egyetlen, ami szabadalmazott gaming és számitógépes szemüvegekkel foglalkozik, amiket orvosok is javasolnak a látás védelme és javítása érdekében. Így tehát az új Fallout-szemüveg nem csupán divatos lesz, de még hasznos is, pláne, ha sokat ülünk a gép előtt.

fallout

A „Fallout Vault 33” névre keresztelt új termék elkenődés- és tükröződésmentes, valamint retro-futurisztikus, négyzet alakú stílusban készült rozsdamentes acélból és nejlonból. Na meg természetesen a klasszikus Gunnar szabadalmaztatott lencsetechnológiával rendelkezik, amely megakadályozza a káros kék fényt és a 100%-os UV-sugárzást.

Az árcédulát körülbelül 37 ezer forintban határozta meg az Amazon és a Gunnar, ám mivel limitált példányszámban érhetők csak el, miután kiürül a készlet, szinte biztos, hogy az egekbe fog szökni. Elnézve a játékok és az új sorozat sikerét, még befektetésnek sem biztos, hogy rossz megoldás az új Fallout Vault 33…

Ezt olvastad már?

Ritkán vehetsz ilyen jó áron 144 Hz-es gamer monitort, de nem árt sietned

×