A Sony négy játék kipróbálását teszi lehetővé a PlayStation Plus Premium tagok számára – nem ad hozzájuk sok játékidőt, de azért alapos kóstoló lesz.

Gábor János

2024.04.24. – Nagyon jó hír a változatosságra vágyó PlayStation Plus Premium előfizetőknek, hogy négy játék próba verziója vált elérhetővé a csomagjukban, mindenféle további költség nélkül. A címeket csak bizonyos ideig tolhatod, és bár nem kapsz eszméletlenül sok percet, biztos, hogy alaposan megismerheted őket ahhoz, eldöntsd: le akarsz-e csapni rájuk. A négy trial a Tales of Kenzera: Zau-val egyidőben vált elérhetővé a csomagban (ezt a címet amúgy elérik az Extra előfizetők is).

Négy izgalmas trial PS Plus mellé

Amíg az áprilisi játékkatalógus eddig olyan címekkel bővült, mint a Dave the Diver, a The Crew 2, a Construction Simulator, a Nour: Play With Your Food és a Deliver Us Mars, a PlayStation Game Size kiszúrta, hogy próbaverziók is elérhetővé váltak, négy ismert címhez, amelyek PlayStation 5-re is ráköltöztek.

A tavaly megjelent Exoprimalhoz 30 perc játékidőt kapsz, míg a 2018-as GRIS-hez, a 2022-es Trek to Yomi és a szintén 2022-es Shadow Warrior 3-hoz 1-1 órát. Ja, és ha Premium előfizető vagy, ne feledd, hogy a klasszikusok katalógusod szintén bővült, ezekkel a címekkel: Star Wars: Rebel Assault II: The Hidden Empire, MediEvil, Alone in the Dark: The New Nightmare.

Ezt is olvasd el:

Metroidvania fan vagy? Ne mondd, hogy nincs miből választani: ez a 10 legjobb

×