Nem sokkal azután, hogy felröppent a folytatás híre, a Warhorse Studios máris 80 százalék kedvezménnyel kínálja izgalmas középkori RPG játékát.

2024.04.22. – Nem sokkal azután, hogy hivatalosan is bejelentették, hogy készül a Kingdom Come folytatása, a Warhorse Studios úgy döntött: jó olcsón odaadja mindenkinek az első részt. Ha még nem játszottál ezzel a középkotri RPG játékkal, akkor épp itt az ideje, már csak azért is, mert bizony olyan ellenfelekkel is összefutsz majd a csaták során, akik teljesen, némi akcentussal ugyan, de magyarul beszélnek.

A Kingdom Come: Deliverance most 80 százalék kedvezménnyel húzható be a Steamen.

Vagyis?

Vagyis most 30 euró helyett mindössze 6 eurót kell kicsengetned érte, ami kb. 2300 forint. Nagyjából egy Mekis menü ára. A végigjátszás már csak azért is lehet esedékes, mert a stúdió szerint a Kingdom Come: Deliverance 2 is még 2024-ben érkezik. Talán érdekes, hogy az az első játékot egy 11 fős csapat készítette, a folytatáson pedig már 250-en dolgoznak. Ez is bizonyítja azt, hogy az első játék sikeres lett, hiszen jó sokat fektettek a folytatásba. A Steames megítélése nagyon pozitív.

Kingdom Come?

A Kingdom Come egy nyílt világú RPG, ami a középkori Európába kalauzol. A történet egy 1403-as csehországi háború idején játszódik, IV. Vencel király idején. Zsigmond magyar király (Vencel féltestvére) parancsára kun zsoldosok portyáznak a Skalitz nevű bányászfaluban, ami jelentős ezüstforrás. Az ebből eredő mészárlás egyik túlélője Henry, egy kovács fia. A nincstelen és bosszúszomjas Henry Kobyla Radzig nagyúr szolgálatába áll, aki ellenállási mozgalmat vezet Zsigmond inváziója ellen. Miközben Henry bosszút akar állni meggyilkolt családja miatt, belekeveredik abba, hogy Csehország jogos királyát és Zsigmond féltestvérét, IV. Vencelt trónra ültesse. A játékban elágazó küldetéssorok, nyílt világú környezet, valamint klasszikus fegyverek, ruházat, harci technikák és építészet segíti, hogy korhű legyen minden. A játékban a kunok magyar nyelven szólalnak meg, persze nem középkori magyarul, hanem modern magyarul.

Íme egy jelenet, amiben magyarul beszélnek:

 

A Kingdom Come: Deliverance április 25-ig húzható be 80%-os kedvezménnyel a Steamen. Szerintem ne hagyd ki!

Ezt láttad?

Tessék, itt van 10 eszement sportjáték, ha már unod a Fifát meg a többit

×