A Warzone skinek egyre komolytalanabbak a közösség szerint. Valójában azonban már 2015-ben sem voltunk híján a színes-szagos, vicces kozmetikai tárgyaknak.

2024.04.22. – A Warzone idén múlt el négy éves. A kezdeti időszakban a fejlesztők törekedtek arra, hogy a skinek valamennyire illeszkedjenek a Call of Duty, „katonás” világába. Aztán ahogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendett a játék, annál jobban erősödtek a designerek kreatív energiái. Az együttműködésekben sem volt hiány az elmúlt időszakban, szinte minden nevesebb brand megfordult már a Warzone és Modern Warfare III kliensében. A felhasználók szerint azonban a fejlesztők kezdenek átesni a ló túloldalára, már ami a skinek komolyságát illeti.

Hiba lenne azonban azt hinni, hogy ez új jelenség lenne. Már a 2015-ös Advanced Warfare-ban is találkozhatott a közösség mókás skinekkel. Ezt azonban hajlamosak elfelejteni az emberek, hiszen egy-egy cím csak maximum másfél évig volt aktív, ellentétben a Warzone több évet átívelő életciklusával. Úgy tűnik, hogy ezúttal is egy igazán szórakoztató skinnel bővült a felhozatal.

Mostantól már dinóként is szaladgálhatunk a Warzone pályákon

A fenti, CODasaurus nevet viselő csomag vasárnap este érkezett meg a Store felületére, várhatóan még néhány napig megvásárolható is marad. Az alábbi tárgyakra érdemes készülni:

  • Sickle” Riptide skin
  • Dino Might” Taq Eradicator light machine gun blueprint with Slash Damage tracers and Reptilian Rupture dismemberment effect
  • Pack Leader” Haymaker shotgun blueprint with Slash Damage tracers and Reptilian Rupture dismemberment effect
  • Dino Pod” weapon charm
  • Primal Instinct” calling card
  • Raptor Rage” large weapon decal
  • Life Cycle” emblem

Az árazás maradt a szokásos, azaz 2400 CP-ért vihetik haza a játékosok a skineket. Modern Warfare III-ban és Zombie módban is használható a skin, ám remek kérdés, hogy az őszi éraváltás után mi lesz a mostanában megvásárolt kozmetikai tárgyak sorsa.

Ezt láttad már?

Metroidvania fan vagy? Ne mondd, hogy nincs miből választani: ez a 10 legjobb

 

×