A Valve jelenleg nincsen könnyű helyzetben. A Counter-Strike 2 szervereit ellepték a csalók, de közben új tartalomra is ki van éhezve a közösség.

2024.04.22. –  A Counter-Strike 2 igazi válaszút elé érkezett. A Valve-nak egyértelműen el kell takarítania a csalókat a játékból, miközben új tartalomra is ki vannak éhezve a játékosok. Legutóbb februárban érkezett nagy frissítés az FPS címhez, ekkor az új kozmetikai tárgyak mellett Zeus átalakítás is érkezett, illetve a matricák felragasztása is teljesen átalakult. Ennek azonban már lassan 2 hónapja. A Major miatt érthető volt, hogy kimaradt a márciusi időszak, ám a közösség már egyre türelmetlenebb.


A legtöbb játékos továbbra is a korábbi módok, pályák visszatérésére és egy új Operationre vár. Az Operationök gyakorlatilag DLC-nek tekinthető kiegészítők a Counter-Strike játékokhoz. Ekkor új pályák, feloldható és fejleszthető érme, több küldetés érkezik a játékba. Az elmúlt években a küldetések teljesítésével csillagokat gyűjthettek be a játékosok, melyekkel limitált ideig elérhető ládákat, skineket és különféle kozmetikai tárgyakat oldhattak fel. Ráadásul az izgalom itt is garantált volt, hiszen a láda nyitásokhoz hasonlóan itt is teljesen lutri, hogy melyik skint zsebelhetik be a játékosok a csillagokért. Februárban már voltak jelek a fájlokban, melyek arra utaltak, hogy a Valve már dolgozik valamin.

Soha nem kellett ennyit várni egy Counter-Strike Operationre

Az Operation Hydra és Shattered Web között 735 nap telt el annak idején. Jelenleg azonban már több mint 790 napnál járnak a fejlesztők a legutóbbi Operation végéhez képest.. A rekordot tehát már megdöntötték, ám a közösség abban reménykedik, hogy májusban végre megtörhet a jég. Remélhetőleg addigra a cheaterekkel kapcsolatos problémákat is igyekszik orvosolni a Valve, hiszen jelen pillanatban szinte játszhatatlan a játék.

Borító/koncepció: Twitter

Ezt láttad már?

Metroidvania fan vagy? Ne mondd, hogy nincs miből választani: ez a 10 legjobb

 

×