Egyre több Modern Warfare II fegyver tér vissza a Warzone metába. Bejegyzésünk főszereplője sem finomkodik, ha a pusztításról van szó.

2024.04.22. – A Warzone fejlesztői az új érában igyekeznek kézben tartani a Warzone metáját. Míg régebben csak a nagyobb frissítések alakítottak a fegyvereken, manapság szinte minden hétre jut valami. Ennek köszönhetően sosem volt még ilyen színes a játék felhozatala, ám kiigazodni sem könnyű. Sokáig egy dologban lehettek csak biztosak a játékosok. Egyértelmű tény volt, hogy a Modern Warfare II fegyvereket el kell kerülni. 2024 áprilisára aztán már ez is jócskán megváltozott, hiszen nem csak a statisztikáik javultak, de például a vizuális visszarúgásuk is barátságosabb lett.

A Warzone azonban sosem volt mentes a túl OP, „Broken” fegyverektől. Hol egy SMG vihette haza ezt a címet, hol pedig egy Shotgun érdemelte ki. Volt, hogy csak néhány napig uralkodhattak a Warzone pályákon, míg máskor akár hetekig is kiélvezhették ezeket a játékosok. Az elmúlt hetekben nem sok ilyen fegyverrel találkozhattunk, ám úgy tűnik, hogy még április vége is okozhat meglepetéseket. Ezúttal egy régi kedvenc kapott új erőre, ám egy hatalmas hátránnyal azért érdemes kalkulálni.

Brutális pusztításra képes ez a Warzone fegyver

Ahogy az lenni szokott, a Warzone ügyeletes szakértője, WhosImmortal vetette bele magát ismét a statisztikák sűrűjébe. Célja nem volt más, minthogy megtalálja a fentebb már megemlített, broken loadoutokat. Több választást is megtalálhatunk a videóban, ám az FTAC Recon több szinten is kimagaslik a saját mezőnyéből is. A Battle Rifle kategóriát erősítő fegyver nem finomkodik. Ha TTK értékeit nézzük, akkor gyakorlatilag nem sok ellenfele van a játékban, legyen szó bármilyen távolságról. Legjobban azonban közeli harcokban és közepes távolságokon érzi jól magát. Egyetlen egy hátránnyal azonban érdemes kalkulálni. A fegyver mindössze 15-ös tárkapacitással rendelkezik, így óvatosan kell bánni a lövedékekkel. Egy próbát azonban mindenképp érdemes lehet tenni, az alábbi kiegészítőket ajánlott a fegyverre aggatni:

  • Muzzle: VT-7 Spiritifre Suppressor
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Magazine: 15-round mag
  • Stock: Demo Precision Elite

Nerfre egy ideig nem érdemes számítani, ám ennek ellenére érdemes lehet minél hamarabb kipróbálni a fenti ajánlást.

Ezt láttad már?

Metroidvania fan vagy? Ne mondd, hogy nincs miből választani: ez a 10 legjobb

 

×