A Modern Warfare II fegyverek szebb napokat is megéltek már a Warzone-ban, ám egy ideje újult előre kaptak a változásoknak köszönhetően.

2024.04.21. – A Warzone és Modern Warfare III jelenlegi, közös korszaka decemberben vette kezdetét. A fejlesztők ekkor integrálták az új Call of Duty cím összes újdonságát az ingyenes, battle royale kliensbe is. Új fegyverek, megváltozott mozgás, kicsit finomított játékmotor…csak, hogy a leglényegesebb változásokat emeljük ki. A kötelező fegyverek, azaz a játék metája egy villámcsapásra megváltozott. Továbbra is elérhetőek voltak a Modern Warfare II fegyverek, ám egyszerűen nem volt értelme használni azokat. Hol kezelhetőségben, hol pedig sebzésben maradtak el a többi, frissebb opciótól.

A rutinos rókáknak ez nem okozott meglepetést, hiszen korábban is bevett gyakorlat volt ez a fejlesztőktől. Nem csak nyers statisztikákban voltak jobbak a Modern Warfare III opciók Warzone-ban, de például az in-game küldetéseket is csak az új felhozatallal lehetett teljesíteni. Aztán 2024 februárjában megváltozott valami, az április elején megérkezett Season 3 frissítés pedig vizuális visszarúgás szinten is feltámasztotta a Modern Warfare II opciókat. Úgy tűnik, hogy ismét egy remek választásra sikerült bukkanni.

Dominál ez a Modern Warfare II fegyver Warzone-ban

Ezúttal is a Warzone szakértő, WhosImmortal vette górcső alá a lehetőségeket. Ahogy azt sejteni lehetett, ismét sikerült gyöngyszemekre akadni. Ezt a halmazt erősíti az egykor szebb napokat is megélt STB-556. A sebzése és ennek köszönhetően TTK értéke kiemelkedő, pillanatok alatt kitsztítja a szervereket. A szintén átlag feletti, rövid sprint-to-fire időnek köszönhetően Resurgence pályákon kihagyhatatlan választás lehet az elkövetkezendő időszakban, hiszen nagyszerű teret ad az igazán agresszív stílusoknak is. Akkor sincs gond, hogy ha nagyobb távolságokon kell bevetni, ott sem hagyja cserben a játékosokat. Természetesen ezúttal sem maradtunk ajánlott kiegészítők nélkül, az alábbi attachmentekkel érdemes felszerelni a fegyvert:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: 508mm Rear Guard
  • Underbarrel: Chewk Angled Grip
  • Magazine: 42-round mag
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x

Nerf nagy eséllyel néhány napig, hétig nincs kilátásban, ám ennek ellenére nem érdemes sokat várni a kipróbálásával. Sosem tudni, hogy a fejlesztők épp min akarnak alakítani a felhozatalban.

Ezt olvastad már?

Tessék, itt van 10 eszement sportjáték, ha már unod a Fifát meg a többit

 

×