Egyre közelebb érkezünk a Warzone soron következő, nagy frissítéséhez. Ezúttal sem lesz hiány újdonságokban, az már biztos.

2024.04.21. – A Warzone és Modern Warfare III közös érája 2023 decemberében vette kezdetét. A battle royale kliens ekkor gyakorlatilag megkapta a friss Call of Duty cím legtöbb újdonságát. Friss fegyverekkel, megváltozott mozgással és kicsit feltuningolt grafikus motorral bővült az ingyenes játék. Ahogy azonban sejteni lehetett, a móka itt még nem állt meg. Azóta már a harmadik közös szezont élvezhetik a játékosok. Season 2-ben megérkezett az új alapokra épülő Warzone Ranked, mely az áprilisban startoló Season 3 után Rebirth szigetén kapott otthont.

A Warzone fejlesztői hosszú évek óta viszonylag fix ütemterven dolgoznak. Minden negyedik, ötödik hétben érkezik egy-egy nagy frissítés a játékhoz. A szezont elstartoltató frissítés mindig nagyobbat szól, de az azt követő Reloaded sem szégyenkezhet. Várhatóan május első hetében élesedhet majd a következő ilyen jellegű csomag, egészen pontosan a Warzone Season 3 Reloaded. A fejlesztők bizonyára készülnek meglepetésekkel, de nagyon sok információt lelepleztek már a hivatalos blogbejegyzések vagy épp az adatbányászok. Nézzük is, hogy mire készülhetünk.

Rengeteg újdonsággal készül még a Warzone Season 3

Amire még biztosan lehet számítani:

  • BAL-27 fegyver
  • Rebirth Loaded LTM
  • Rebirth Lockdown
  • 2 új MP pálya a fizetős módban
  • Specialist Perk
  • Foresight Kiillstreak
  • Bunker lejáratok
  • Új Aftermarket tárgyak szinte mindegyik hétre

A fejlesztők tehát készülnek új módokkal és egy friss fegyverrel is, ahogy bizony a Killstreak és Perk felhozatal is bővülni fog. Az elkövetkezendő napokban nagy eséllyel publikálják a fejlesztők a hivatalos blogbejegyzést is, ezt általában a frissítés előtti héten teszik meg mindig. Abban is biztosak lehetünk, hogy a szokásos nerfek, buffok ezúttal sem maradnak majd el, bár lassan azokból már minden hétre jut egy amúgy is.

Ezt olvastad már?

Tessék, itt van 10 eszement sportjáték, ha már unod a Fifát meg a többit

 

×