A Warzone metája a Season 3 során sem igazán pihen. A fejlesztők napi szinten alakítják át az éppen aktuális erőviszonyokat.

2024.04.21. – A Call of Duty játékok az elmúlt évek során több szinten is próbálták megújítani a fegyvereket, loadoutokat. Ide sorolhatjuk a Modern Warfare II Weapon Tuning lehetőségét. A játékosok a kiegészítőket nem csak a fegyverekre aggathatták, de szabadon módosíthatták azok legfontosabb értékeit Warzone és multiplayer játékokban is. A Modern Warfare III szakított ezzel, ám egy teljesen új kategóriával fűszerezte meg az amúgy sem szerény felhozatalt. Ez pedig nem más, mint az Aftermarket Parts nevet viselő újítás.

A fejlesztők ezeket szépen lassan, kihívások, küldetések segítségével adagolják a Warzone játékosok számára. A Season 3 harmadik hetére a JAK Cutthroat Stock jutott. Ahogy az lenni szokott, gyakorlatilag bármelyik játékmódban feloldhatják ezt a játékosok. Fontos azonban kiemelni, hogy a csak a MCW, MTZ-556, MTZ Interceptor, Riveter, AMR 9 fegyverekre szerelhető fel az újdonság a MW III felhozatalból. Ez azonban nem jelenthet problémát, hiszen több meta lehetőséget is leolvashatunk ebből a rövidke listából. A Dexerto szakértői ezúttal az AMR 9 képességeit próbálták feltuningolni a tárgy segítségével.

Egy igazi démon lesz a Warzone egyik legjobb SMG-jéből

Warzone AMR9

Warzone AMR9

A fegyver alapvető képességei tehát remekek, így a fenti kiegészítővel egy másik, szintén előnyös tulajdonságán lehet javítani. Ez pedig nem más, mint a mozgási és strafe sebesség. SMG fegyverek esetében a sebesség mindig sarkalatos tényező, hiszen agresszív közelharcokban tudnak villogni igazán. Ott pedig nem elhanyagolható, hogy milyen dinamikusan is tud mozogni az irányított Operator. Ennek megfelelően egy igazi sebességdémonná léphet elő az AMR 9 Warzone-ban, mellyel a Black Ops 2 és az eredeti Modern Warfare III korszakát idézi meg. Az alábbi attachmenteket érdemes a fegyverre aggatni:

  • Muzzle: Zehmn35 Compensated Flash Hider
  • Barrel: Tectonic Herald Light Barrel
  • Optic: JAK Glassless Optic
  • Stock: JAK Cutthroat
  • Underbarrel: XRK Edge BW-4 Handstop

A Warzone fejlesztői folyamatosan alakítanak a játék metáján, szinte mindegyik napra jut egy-egy frissítés. Éppen ezért érdemes lehet minél korábban kipróbálni a fenti összeállítást, hiszen sosem tudni, hogy mikor veszít erejéből.

Ezt olvastad már?

Fel sem fogjuk, hány GB az emberi agy memóriája

 

×