Az Epic Games Store megerősítette, hogy április 25-én ismét két ingyenes játékkal lep meg minket, amik közül az egyik egy remek kis FPS.

2024.04.19. –  Ha szereted az ingyenes játékokat (és ki ne szeretné), akkor most nem árt felmenned az Epic Games Store-ba, hiszen ezen a héten két játékot is le lehet tölteni ingyen. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a váltáskor az Epic többnyire leleplezi azt is, hogy a következő héten mire számíthatunk. Így már lehet tudni, hogy április 25-től ismét két játékra csaphatunk le ingyen, melyek közül az egyik egy izgalmas FPS, ami megér legalább egy hétvégét.

Április 25. és május 2. között az Industria és a Lisa: The Definitive Edition lesz ingyenes.

Ha tehát már behúztad a The Big Con-t és az Epic Dragon Shimmerscale Packot a Town of Salem 2 című ingyenes játékhoz, akkor várj egy hetet, és lecsaphatsz a fenti két játékra is. Az Industria egy komor hangulatú FPS játék, a Lisa: The Definitive Edition pedig a Lisa: The Painful és a Lisa: The Joyful oldalnézetes horror RPG-ket tartalmazza egy csomagban. Szóval ha úgy tetszik, 3 játékot kapunk.

Industria (április 25. – május 2.)

Az Industria a megjelenésekor igen vegyes kritikákat kapott, de az egyedi alapfeltevés miatt még mindig érdemes lehet megnézni, különösen azért, mert ingyen lesz. Aki nem ismeri a játékot, az Industria egy FPS játék, ami egy Kelet-Berlinben élő nőről szól, aki egy párhuzamos valóságba kerül.

Lisa: The Definitive Edition (április 25. – május 2.)

A Lisa játékok egyébként sokkal jobb fogadtatásban részesültek, ráadásul ahogy írtuk, a két rész egyben lehet meg.

Ezt láttad már?

Tudtad, hogy a Fallout-játékok tele vannak világsztárokkal?

×