A Parcaes Fate Studio egy új, 7 perces gameplay előzetest tett közzé az Unreal Engine 5-ben készülő játékról, amit a Sekiro fanok imádni fognak.

⚡ = villámhír. Kevés szöveg, csak a lényeg, gyorsan.

2024.04.19. – A Parcaes Fate Studio egy új, 7 perces gameplay trailert adott ki a hamarosan megjelenő Unreal Engine 5-ben készülő, nyílt világú akciójátékához, az Unending Dawn-hoz. Az előzetes kiválóan bemutatja a játék környezetét, valamint a harci mechanikát. A játék meglepően jól néz ki, és első ránézésre a souls játékok legérdekesebb aspektusait képviseli.

Ahogy már a címben is írtuk: az Unending Dawn olyan, mintha az Elden Ring, a Sekiro és a Genshin Impact keveréke lenne. A világ, amiben barangulunk tele van középkori fantasy világokban látott épületekkel, a harcrendszer viszont egyértelműen a Sekiro: Shadows Die Twice-ból lett átemelve. A grafikai megvalósítás azonban inkább a Genshin Impacthez áll közel. Gondolj tehát úgy erre a játékra, mint egy hibridre. A játék egyelőre úgy tűnik, hogy csak PlayStation 5-re érkezik, egyelőre PC-s megjelenésről nincs hír. Azt viszont tudjuk, hogy az Unending Dawn mobilra (iOS-re és Androidra) is megjelenik. Nézz bele a játékba:

 

Ezt láttad már?

Tudtad, hogy a Fallout-játékok tele vannak világsztárokkal?

×