A március végi dupla XP esemény után most egy újabb dupla XP időszak indul a Call of Duty Modern Warfare 3-ban és a Warzone-ban.

⚡ = villámhír. Kevés szöveg, csak a lényeg, gyorsan.

2024.04.19. – Április 19-től a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Call of Duty: Warzone játékosoknak ismét érdemes leülni játszani, mert most lehet csak igazán XP-t farmolni. Bár a dupla XP event magyar idő szerint este 7-kor indul a Modern Warfare 3-ban és a Warzone-ban is, egyelőre nem lehet tudni, hogy meddig tart, így nem árt a hétvégét a játékkal tölteni, ha mostanában akartál mondjuk egy fegyvert felhúzni. Ahogy a neve is mutatja, a játékban estétől a fegyverek, operátorok, az általános XP és a Battle Pass esetében is kétszer annyi XP-t kapunk.

Jó hír: a PlayStation játékosok számára a dupla XP időszak 24 órával korábban kezdődött. Ahogy említettük, egyelőre nem lehet tudni, hogy az event mikor ér véget, de valószínű, hogy az event a hétvégén lesz velünk, és valamikor jövő hét hétfőn zárul. Fontos megjegyezni azonban, hogy a dupla XP bónuszok XP tokenekkel való halmozása nem lehetséges a Double XP esemény alatt.

Ezt láttad már?

Tudtad, hogy a Fallout-játékok tele vannak világsztárokkal?

×