Az Epic Games bizonyos esetekben elveheti a Fortnite fióktól a V-Bucksot, aminek okát meg is magyarázták. Erre kell figyelned, hogy te ne járj így!

2024.04.19. – Gondolom, minden Fortnite játékos számára nagyon fontos a V-Bucks és annak biztonsága. Ebből lehet mindenfélét vásárolni az Item Shop-ból, és mivel az Epic kifejezetten az egyediségre, az eladható skinekre épít, rendkívül sokan vágynak minél több V-Bucksra. Azonban előfordul, hogy az Epic elveszi a V-Bucksot, egy olyan okból, amit neked sem árt észben tartani. Ez egy régi szabály, de lehet, hogy még nem hallottál róla, így nem árt felidézni. Tekintve, hogy a V-Bucks megszerzéséhez valódi pénzt kell költeni, sok játékos megdöbbent, amikor elvették a valutát a fiókjától. Ha te is így jártál, vagy esetleg nem szeretnél így járni, akkor most jól figyelj!

Az Epic Games elveheti a Fortnite fióktól a V-Bucksot.

Miért?

Bár a V-Buckokat a legegyszerűbben a Fortnite játékon belüli boltjában lehet megvenni, sajnos ez egyben a legdrágább módja is. Emiatt sok játékos dönt úgy, hogy a valutáját harmadik féltől származó, külső online boltokban veszi. Bár igaz, hogy ez egy sokkal olcsóbb megoldás, de nem a legjobb. A hivatalos magyarázat szerint egyes Fortnite játékosok azért veszítik el a V-Bucksot, mert visszatérítést kértek. Ha a játékban történő vásárlást után visszatérítést kérsz, mert meggondoltad magad, a V-Bucksot a vásárlást követő 30 napon belül eltávolítják. Ez akkor is megtörténik, ha külső oldalról veszel V-Buskot, mivel ők kérhettek visszatérítést. Így végül elveszik a V-Bucksod és pénzed is, amire bizony sokan nem figyelnek.

Ha nemrég vásároltál V-Bucksot valahol, és azokat elvették, sajnos nem sokat tehetsz ellene. Emiatt ügyelj arra, hogy V-Bucksot csak a Fortnite játékon belüli boltjából vegyél. Rendkívül ritka esetekben előfordulhat, hogy az Epic véletlenül veszi el a V-Buckot. Ilyenkor érdemes felkeresni az Epic Games ügyfélszolgálatát. Ha azonban nem hivatalos oldalon vetted a V-Bucksot, a legtöbb esetben nem fogod visszakapni pénzed.

Ezt láttad már?

Az összes Superman: ez a 14 színész játszotta filmvásznon és tévében

×