Jópofa kollabnak lehetünk szemtanúi: így fonódik össze a PlayStation konzol a jellegzetes Puma szabadidő- és sportruházatokkal.

Gábor János

2024.04.18. – A PlayStation ezúttal a Pumával kötött együttműködéssel szeretné kiterjeszteni a jelenlétét a sportruházatok világában. Ez nem idegen konzolgyártótól, hiszen korábban más divatcégekkel is kezet rázott egy-egy kollekció erejéig, így a stílusát és színvilágát felhasználta már a Balenciaga, a Hype, a Nike is. Most, az újabb kollaboráció keretében PlayStation-ikonográfiával (négyzet, kör, háromszög és X) díszített tornacipők, pólók, rövidnadrágok, hoodie-k, táskák, baseball sapkák váltak elérhetővé, a magyar webshopban is.

A különböző ruházatok és kiegészítők felnőtt és gyermekméretben, férfi és unisex kivitelben egyaránt kaphatók, 9990-52.990 forintos áron. A legolcsóbbak nyilván a pólók, míg a felső sávban a cipők foglalnak helyet.

A PS-Puma kollab csúcsa a két cipő

Az új Puma – PlayStation mash-up legkiemelkedőbb terméke a két sneaker: az egyik egy alacsony bokarésszel rendelkező, kék és fehér színű, velúr tornacipő, a másik pedig a magasabb bokafogást biztosító Puma RS-X modell, aminek uralkodó színe a fehér – a kék különböző árnyalataival vegyítve. A velúrhoz hasonlóan az utóbbira is jellemzőek a PlayStation szimbólumok, amelyek leginkább a cipő nyelvén, valamint az alsó talpán jelennek meg. Mindkét tornacipő egyedi dobozban érkezik, rajta a Puma ikonikus logójával, ami a PlayStation kör szimbólumán ugrik át.

És ezt olvastad már?

Nincs elég hely PS5-ön? – Ez az 5 SSD megmenti a napot

×