Nagyon eredeti streamer szimulátor érhető el ingyen egy rövid ideig. A több platformra letölthető cím amúgy 7300 forint, szóval érdemes ráhajtani.

Gábor János

2024.04.17. – Az ingyenes kulcsot nem a szokásos webáruházakban érdemes keresni, mert nem hivatalos akcióról van szó. De a lényeg: még pár napig egyetlen petákodba sem kerül, hogy tét nélkül, egy remek szimulátor keretein belül próbáld ki, milyen a streamer létezés, és hogyan tudnál érvényesülni ebben a szerepben. Jó móka!

Streamer Life Simulator

A műfajban rutinos Cheesecake Dev játékában anélkül próbálgathatod a szárnyaidat streamerként, hogy bárki előtt is beégetnéd magad, ha esetleg kiderül: mégsem megy a tartalomgyártás. Ez egy életszimulátor – ennek megfelelően ugyanúgy követi le a streamer sors állomásait, ahogy az NAGYJÁBÓL a valóságban is történne. Mert még egyszer: a tartalomgyártó nehéz munka, még nehezebb kenyér, és csak a belevágó tömegek egészen apró, elenyésző hányada válik sikeressé – gyakran anélkül, hogy erre lenne bármilyen logikus magyarázat. A Streamer Life Simulator jelentősen leegyszerűsített verziót ad a kezedbe a valóságnál, de valószínűleg éppen ezért olyan szórakoztató. A cél az, hogy a szó szerint nulláról indulva, okosan fejlődve és kitartással munkálkodva a világ egyik legismertebb arcává válj.

 

A Streamer Life Simulator a Fanatical termékkulcs-webáruház akciójában ingyenes: a hátralévő néhány napon belül nincs más dolgod, mint feliratkozni a hírlevelükre, majd megadni egy létező Steam felhasználói fiókot, és már kapod is a 100%-os kulcsot, az amúgy kb. 7300 forintba kerülő játékhoz.

Ezt is nézd meg:

4 remek videojáték, amit már sehol sem tudsz megvenni | 2.

×