Az Assassin’s Creed rajongók néhány napig teljesen ingyenesen kipróbálhatják az AC sorozat legújabb részét, az Assassin’s Creed: Mirage-ot.

2024.04.17. – Ha olyan AC rajongó vagy, aki valamiért úgy érezte, egyelőre nem veszi meg a sorozat legújabb részét, akkor most van egy nagyon jó hírünk. A Ubisoft régóta futó sorozatának legutóbbi része, az Assassin’s Creed: Mirage most teljesen ingyen kipróbálható, legalábbis egy darabig, és erős korlátozással. Ez a kis próbaverzió minden platformon elérhető, és arra tökéletes, hogy megnézd, mennyire jön be neked a játékmenet, ami elvileg visszatért a gyökerekhez.

Egészen április 30-ig ingyen tölthető az Assassin’s Creed: Mirage próbaverziója, amivel 120 percet lehet játszani.

Mirage?

Ez tehát azt jelenti, hogy a próbaverzió csupán 2 órát enged játszani, erre viszont jó sok ideig van lehetőség, egészen a hónap végéig. Az Assassin’s Creed Valhalla után a 2023-as Mirage azt ígérte, hogy több évnyi hatalmas, nyílt világú RPG élmény után visszatér a sorozat gyökereihez, lineárisabb történettel és játékmenettel, ami a lopakodást és a falakon ugrálást helyezi előtérbe. A történet a 9. századi Bagdadban játszódik, és Basim történetét követi, aki tolvajból mesteri bérgyilkossá válik. Az Mirage amúgy most kapott egy nagyobb frissítést, ami a fennmaradt hibákat javította, szóval tényleg most érdemes megvenni, ha tetszik.

Szóval április 16. és április 30. között próbálható ki két órában a játék, a jó hír pedig az, hogy az előrehaladás megtartható, ha később megveszed. Akár megvan a játék, akár nem, minden játékos egy ingyenes Eivor skint is kap. Akinek tetszik a próbaverzió, és megveszi a játékot, többek között egyedi Prince of Persia ihletésű tartalmakat is megszerezhet.

Az Assassin’s Creed jövője

A Ubisoft nemrég több dolgot is leleplezett az AC franchise jövőjével kapcsolatban. A következő nagy játék, ami az Assassin’s Creed Red kódnevet kapta, az ősi Japánban játszódik majd, és elvileg 2024-ben jelenhet meg. További közelgő címek közé tartozik az AC Hexe, ami a pletykák szerint a 16. századi Németország boszorkányüldözése idején játszódik.

A Ubisoft bejelentette továbbá a fejlődő Assassin’s Creed Infinity live-service központot is, ami a Redtől kezdve a sorozat összes jövőbeli játékának otthont ad. Bár a közelgő megjelenések pontos részletei még nagyrészt ismeretlenek, talán a 2024. június 10-re tervezett Ubisoft Forward eseményen többet megtudhatunk. Addig is április 30-ig próbáljátok ki a Mirage-ot PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One konzolon és PC-n.

Ezt láttad már?

6 remek játékot kapnak a Game Pass-előfizetők, 6-tól pedig búcsúzhatnak

×