Az egyik kombinációban nagyon is megérős ajánlat – Telekom mobilelőfizetés vagy TV-szolgáltatás mellé kérheted a Netflixet, ilyen módon.

Gábor János

2024.04.17. – Folytatja masszív terjeszkedését a Netflix, aminek szolgáltatásait immár a magyar Telekom különböző csomagjaiban is eléred, igaz, nem minden kombinációban van értelme kifejezetten kábeltévé vagy mobilelőfizetés mellé kérni. Egyik esetben sem drágább: legfeljebb annyiba kerül, mintha simán a Netflixnél fizetnél elő, viszont nagyon jól jöhet az új ajánlat, ha korlátlan mobilinternet-csomagod van. Ebben az esetben ugyanis akár ingyen hozzád vághatják a Netflixet.

Ilyen összeállításban jársz a legjobban, ha Telekom előfizetésed van

Streamelj filmeket és sorozatokat otthonod kényelméből, egyidejűleg akár több képernyőn – hirdeti a Telekom a nagy együttműködést, ami havidíjas tévé- és mobilelőfizetés mellé kínálja a Netflixet. Ha kiegészítő szolgáltatásként kéred, meglévő tévé- vagy mobilcsomagodhoz (és utóbbi nem tartalmaz korlátlan mobilnetet), ugyanannyit fizetsz majd a Netflix műsoraiért, mint bármely más, nem telekomos néző:

Alap: 2490 Ft / hónap

Standard: 3490 Ft / hónap (vendégfelhasználói helyek: +990 Ft/hó/db)

Prémium: 4490 Ft / hónap (vendégfelhasználói helyek: +990 Ft/hó/db)

Nos, csak azért talán nem éri meg a Telekom előfizetéshez csapni a Netflixet, hogy mostantól ne a bankszámládról emeljenek le ugyanakkora összeget, hanem a mobilos havidíj része legyen. DE: ha mobilszolgáltatás mellé, korlátlan net csomagban kéred, mindjárt más a baba fekvése, hiszen ebben az esetben az alábbi feltételekkel kapod a Netflixet:

Alap – Gigaerős Korlátlan Net Netflix mobilnet díjcsomag részeként: DÍJMENTES

Standard kiegészítő – Gigaerős Korlátlan Net Netflix mobilnet díjcsomagod kiegészítő szolgáltatásaként, extra havidíjért: +1000 forint/hó

Prémium kiegészítő – Gigaerős Korlátlan Net Netflix mobilnet díjcsomagod kiegészítő szolgáltatásaként, extra havidíjért: +2000 forint/hó

A további részletekről, például, hogy meglévő Netflix csomagot hogyan tudsz bevinni a tévé- vagy mobilelőfizetésed alá, itt tudhatsz meg többet.

Ezt is olvasd el:

Darálod a sorozatot? Ezek a legjobb játékok Fallout-maraton mellé

×