A Warzone metája az április harmadikai frissítés után egyből átalakult. Kivételesen jó helyzetbe került az egyik pisztoly, de van alternatíva is.

2024.04.08. –A Warzone és Modern Warfare III harmadik közös szezonja április harmadikán vette kezdetét. A fejlesztők ezúttal is mindhárom módot ellátták rengeteg újdonsággal. Legyen valaki Zombies, Multiplayer vagy épp Battle Royale rajongó, biztosan megtalálja a számításait. Azt azért érdemes lehet megjegyezni, hogy míg az első szezon a MW III tulajdonosoknak kedvezett, addig a Season 2 és Season 3 inkább a Warzone játékosok felé billentette a mérleget. A fegyverek azonban mindhárom címben azonosak, ahogy a kozmetikai tárgyakat is megtalálhatjuk az összes kliensben.

Ahogy azt sejteni lehetett, a fejlesztők ezúttal sem érkeztek üres kézzel. Április harmadikán több mint 20 fegyvert gyengítettek vagy épp erősítettek. Tették ezt annak ellenére, hogy gyakorlatilag egész februárban és márciusban hetente érkeztek hasonló, meta átrendezést szolgáló frissítések. Ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni a Warzone jelenlegi erőviszonyain külső segítség nélkül. Az biztos, hogy az elmúlt napokban a Renetti az élmezőnybe kerülhetett fel, ám úgy tűnik, hogy máris kihívója akadt.

Ez a Warzone SMG még a Renettinél is nagyobb pusztításra lehet képes

Ahogy az lenni szokott, a Warzone szakértői rögtön a számokba vetették magukat, majd jöhetett az éles teszt. Hamar kiderült, hogy bár a Renetti valóban elképesztő pusztításra lehet képes, vannak további alternatívák is a játékosok számára. Metaphor legújabb videójában be is mutatott ezek közül egyet, hogy a Warzone játékosok bátran válogathassanak. A szóban forgó SMG pedig nem más, mint egy régi kedvenc, a WSP Stinger. A fegyver a Season 3 frissítésben kapott egy kis erősítést a fejlesztők részéről, ezért duplán érdemes lehet kipróbálni. Természetesen ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül, ezekkel az attachmentekkel érdemes próbálkozni:

  • Muzzle: S-37C DL Breacher
  • Barrel: HISS Short Light Barrel
  • Laser: XTEN Sidearm-L400
  • Magazine: 32-round mag
  • Rear Grip: Akimbo WSP Stinger

A Renetti nerfelése elkerülhetetlen, nagy eséllyel április közepéig meg is történik majd. Azt követően a fenti SMG akár a helyére is léphet majd, így egy előzetes teszt sosem árthat.

Ezt láttad már?

Íme a PC-történelem 4 legborzalmasabb, semmire se való videokártyája

 

×