Film/TV

A My Hero Academia 7. évada olyan hosszú lesz, mint a 6., de van egy bökkenő

2024.03.28. – Akik alapvetően szeretik a szuperhősös, szuperképességes témát és a japán animációt is, valószínűleg hallottak már a My Hero Academia animéről, ami túl van a 6. évadán is. Az anime népszerűsége töretlen, így tök érthető, hogy mindenki tűkön ülve várja a folytatást. Szerencsére jó hír, hogy a sorozat 7. évadának premierje nagyon közel van, és igazi drámát ígér. Láthatjuk Dark Deku fejlődését és a Shigarakival vívott végső összecsapás felé vezető utat. Aztán ott van Star és Stripe, Amerika elsőszámú hőse, aki azért érkezett, hogy felrázza a dolgokat a főszereplők számára.

Elég hosszú évad lesz, némi csavarral

Nemrég megerősítették, hogy a My Hero Academia 7. évada folytatni fogja a 25 epizódos trendet, szóval legalább annyi részt kapunk, mint a korábbi évadokban. A rossz hír viszont az, hogy az évadot két részre bontják, szóval némi szünettel kapjuk meg a 25 epizódot. A szivárogtató Sugoi Bingus szerint az évad első fele valóban elindul május 4-én, de aztán jön egy szünet, és ki tudja, mikor folytatódik. Persze a hírt nem árt fenntartásokkal kezelni, de lehet, hogy sokat kell várnunk, mire a teljes évadot megkapjuk.

 

Az egész kicsit olyan érzés, mint mikor elképszetően sok darabra nyújtották az Attack on Titan utolsó évadát. Mégis mostanában Japánban elég gyakori az ilyen szünet a mangákban és animékben egyaránt. A Solo Leveling is hamarosan szünetre vonul, a Nier Automata anime folytatására pedig 2023 júliusa óta várnak a rajongók. Természetesen ennek oka, hogy az animációkészítés egyre időigényesebb és költségesebb lett, mindez pedig nem mehet a minőség kárára. A Bones pedig minden támogatást megkap ahhoz, hogy a készítőknek ne kelljen belehalni a munkába.

 

Bárhogy is legyen, a májusi premier nagyon közel van, már alig várjuk. Jah és igen: júliusban érkezik az új mozi is, a My Hero Academia: You’re Next.

Ezt láttad már?

DV

Korábbi cikkek

Ilyen GAMER PC-t építhetsz most 280 ezer forintból

2024.03.28. - Szinte minden órára jut egy-egy technológiával kapcsolatos hír. Ezek azonban általában méregdrága processzorokról,…

35 perc telt el azóta...

Hasznos újdonságokkal frissül egy nagyot a Google Maps

Bódi Dániel 2024.03.28. - Utazások előtt elég ritka, amikor nem a Google Maps kerül elsőként…

56 perc telt el azóta...

Hamarosan egyszerre több videót is nézhetünk a mobilos Youtube-on

2024.03.28. - Szokták mondani, hogy a mai világot már össze sem érdemes hasonlítani a 20-30…

1 óra telt el azóta...

Megint ingyenes lesz pár napig a Call of Duty: Modern Warfare 3

2024.03.28. - Tudom, hogy mindenki nagyon várja már, hogy végre hatalmas játékmaratont tartson a Húsvét…

1 óra telt el azóta...

Putyin berendelte az orosz gyártmányú játékkonzolt, az Xbox és a PlayStation konkurenciáját

2024.03.28. - Emlékszem, még tavaly januárban számoltunk be arról, hogy nem sokkal azután, hogy Oroszország…

3 óra telt el azóta...

Mi a teendő, ha nincs elég helyünk a kerti bútorok téli tárolásához?

Kora tavasztól késő őszig a kert megannyi lehetőséget kínál a szabadtéri időtöltésre: tarthatunk itt családi…

4 óra telt el azóta...