Call of Duty

Bemutatkozott az átalakult Rebirth Island, napokon belül jön Warzone-ba

2024.03.26. –2023 decemberében ismét új korszak köszöntött be a Warzone életébe. A fejlesztők ezúttal a Modern Warfare III újdonságait integrálták a battle royale játékmódba. Ahogy az lenni szokott, új pályát is kaptak a játékosok. A fejlesztők Urzikstan térképével ajándékozták meg a közösséget. Azt már előre lehetett tudni, hogy egy viszonylag nagy mapról beszélhetünk. Urzikstan nagyobb, mint Caldera, ám 20%-kal kisebb mint Al Mazrah. Ezen kívül pedig néhány korábban elkészített, kisebb pálya is a repertoár részét képezte a Modern Warfare III integráció után is.

A fejlesztők azonban már 2023-ban bejelentették, hogy több, korábbi helyszín is visszatér majd. Fortune’s Keep és Rebirth Island neve merült fel a fejlesztői konferencián. Ekkor még pontos dátumokkal, megjelenésekkel természetesen nem dobálóztak a Warzone-on dolgozó programozók. A szivárgások, pletykák egy Season 2-es és egy Season 4-es debütálásról szóltak. Fortune’s Keep meg is érkezett a Season 2 frissítéssel, így joggal gondolhatták a játékosok, hogy Rebirth Island csak a negyedik szezonban debütálhat.

Ütős bemutatót kapott Rebirth Island

Az már március 25-én kiderült, hogy a Warzone és Modern Warfare III Season 3 Rebirth Islanddel együtt érkezik meg a szerverekre. A fájlokban azért erre már voltak utalások, ám a hivatalos megerősítésekig ezeket mindig érdemes szkeptikusan kezelni. A fejlesztők azt is elárulták, hogy március 26-án érkezik egy trailer, melyben egy kis ízelítőt kaphatunk a visszatérő pályáról. Ez is megérkezett.

Ahogy sejteni lehetett, a pályán kisebb-nagyobb átalakítások is történtek. A játékosok hamar kiszúrhatják a trailerben, hogy a „Prison” nevet viselő POI-t a földdel tették egyenlővé a videóban, ahogy bizony víz alatti közlekedésre is lehet majd készülni. Makarov skinekre is számíthatunk a rövid bemutató alapján, igazán tartalmas lehet majd a következő szezon Battle Pass belépője. A frissítés magyar idő szerint április 3-án élesedik majd, valamikor 18:00-19:00 óra környékén.

Ezt láttad már?

Arpi

Korábbi cikkek

Tessék, Rockstar: ilyen felújítást érdemelt volna a GTA III

Bódi Dániel 2024.03.26. - "De nem is a Rockstar csinálta!" - szokott lenni az átlagos…

2 óra telt el azóta...

Kiszivároghatott a The Last of Us 2. évad premierdátuma – nincs jó hírünk

Gábor János 2024.03.26. - A The Last of Us első évada nagy sikert aratott, és…

2 óra telt el azóta...

Ezek lesznek a Nintendo Switch legkomolyabb áprilisi megjelenései

2024.03.26. - Hamarosan véget ér a március, ami idén kecsegtetett igencsak komoly megjelenésekkel. Ott volt…

2 óra telt el azóta...

Ezek a Warzone Mobile legjobb fegyverei: itt más az erősorrend

2024.03.26. - Közel másfél évnyi csúszás és tesztelgetés után március 21-én elstartolt a Warzone Mobile.…

3 óra telt el azóta...

Már hazánkban is elérhető a Revolut eSIM funkciója

2024.03.26. - Azok, akik sokat utaznak, igencsak kényelmetlennek tarthatják az állandó szolgáltatás cseréket. Természetesen a…

3 óra telt el azóta...

Mi ez a sok K-dráma a Netflixen? Segítünk választani – itt az 5 legjobb

Gábor János 2024.03.26. - Nehéz lenne elvitatni tőlük, nem is tesszük: a dél-koreaiak nagyon jó…

4 óra telt el azóta...