Hamarosan itt az április, így hát úgy gondoltuk, érdemes lehet megnézni, milyen kiemelkedő címekre számíthatnak a Nintendo Switch játékosok.

2024.03.26. – Hamarosan véget ér a március, ami idén kecsegtetett igencsak komoly megjelenésekkel. Ott volt példának okáért az év játéka versenyben előkelő helyen induló Final Fantasy VII Rebirth, a pár napja megjelent Rise of the Ronin, vagy éppen Dragon’s Dogma 2, de érdemes megemlíteni a Nintendo egyik húzócímét, a Princess Peach: Showtime-ot is. Ugyan eddig a Switch sokkal csendesebb volt, mint a tavalyi évben a Q1-ben, ám főleg a Princess Peach után nem nagyon reklamálhatnak a rajongók. Immáron a Kingdom Come: Deliverence Royal kiadása is elérhető a platformon, ahogy a Battlefront kollekció is megjelent a handheldre. Szerencsére áprilisban sem kell lemondani új megjelenésekről, sőt, elfogadható szubjektív vélemény lehet, hogy a Switch eddigi legerősebb hónapja lehet idén az április.

Xbox exkluzív és legendás RPG

 

Áprilisra van kiírva a korábban Xbox és PC exkluzív Grounded multiplatform megjelenése. Az Microsoft mostanában egyre több exkluzív címet enged át más platformokra, ennek az intézkedéssorozatnak az egyik alanya a Grounded is. A stílusos túlélőjátékot early accessben először 2020-ban lehetett kipróbálni, megjelenése pedig 2022-ben következett be. Most, két évvel később beköszön PS-re, illetve Nintendo Switchre is.

Braid – Anniversary Edition

A legendás indie cím, a Braid egy új, Anniversary kiadása is áprilisban várható, ami szinte kötelező vétel kell, hogy legyen azoknak, akik eddig kihagyták a puzzle-platformert. Az új, felturbózott verzió a játék szerelmeseit is kiszolgálhatja, ugyanis feljavított grafika és több új puzzle is a csomag részét képezi.

nintendo

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

A hónap egyik legerősebb megjelenése az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, ami egy gyönyörű pixel grafikájú 2.5D szerepjáték. A Rabbit and Bear Studios fejlesztett, a kiadását pedig a 505 Games-nek köszönhetjük. A játékot Yoshitaka Murayama, a Konami Suikoden sorozatának alkotója rendezte és készítette, emiatt sokan a legendás RPG szellemi utódjaként emlegetik az Eiyuden Chronicle-t. A játékban 6 hősből álló csapatot irányíthatunk, akiket egy több mint 100 hősből álló repertoárból választhatunk meg. Enyhén szólva sem pár órás kalandra számíthatunk…

Ezek lesznek a Nintendo legkomolyabb megjelenései áprilisban, de ha a teljes lista érdekel, azt itt, a hivatalos weboldalon érhetitek el.

Ezt olvastad már?

Ezek a Warzone Mobile legjobb fegyverei: itt más az erősorrend

×