Nem ritka, hogy egy-egy AR akár SMG-ként is használható Warzone-ban. A másik irányban azonban ritkán működőképes a dolog.

2024.03.26. – A Call of Duty Create a Class rendszere az elmúlt években több szinten is átdolgozásra került. Ennek köszönhetően a játékosok mostanra olyan szintű szabadságot kaptak, melyet néhány éve még el sem tudtak volna képzelni. Vannak olyan fejlesztések, melyek eltűntek az idők során. A Weapon Tuning például a 2023 decemberében bekövetkezett éraváltás után kikerült, ám az Aftermarket tárgyak még több lehetőséget adhatnak a játékosok kezébe. Tengernyi kiegészítő és tárgy várja, hogy a Warzone rajongók a fegyvereikre szereljék őket.

A fegyvereket több, nagy kategóriára osztják a fejlesztők. A legnépszerűbb kategóriák továbbra is az SMG, az AR és a Sniper is lehet, ám az LMG vagy épp Battle Rifle választások mellett sem érdemes csak úgy elszaladni. A fő kategória azonban nagyban behatárolja a fegyver képességeit. Ám ez nem jelenti azt, hogy a játékosok ne tudnának úgy alakítani rajtuk a kiegészítők segítségével, hogy akár teljesen más körülmények között is hatásosak legyenek. A legtöbb esetben az AR fegyverekből formálnak igazi daragépeket, melyeket akár SMG helyett is a harcmezőre lehet vinni. Ennek fordítottjával ritkán találkozhatunk, ám úgy tűnik, hogy eljött ez a pillanat is.

A Warzone legjobb SMG-je még AR-ként is megállja a helyét

WhosImmortal ezúttal arra volt kíváncsi, hogy melyek a Warzone legütősebb, már-már brokennek is tekinthető loadoutjai. Ennél jobb időszak nincs is erre, hiszen a Season 2 utolsó napjait tapossák a játékosok, így bátran belefér némi kísérletezgetés. A játék egyik legjobb SMG-je egyértelműen az AMR9, főleg a március 19-én megejtett nerfek után. Éppen ezért a loadout alapját is ez a Warzone fegyver adja, ám egy kis extra csavarral. A szakértő célja nem volt más, minthogy „AR”-ként hasznosítsa a daragépet, nem pedig a megszokott közelharci bestiaként. Úgy tűnik, hogy ez sikerült is neki, ehhez pedig az alábbi kiegészítőket használta:

  • Barrel: Nimbus-6 Integrated Suppressor
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support
  • Optic: JAK Glassless Optic
  • Ammunition: 5.56 Nato High Grain
  • Magazine: 50-round mag

Egy próbát mindenképp megérhet a fenti build, főleg a szezon végi időszakban.

Ezt láttad már?

Ezzel a 25 fantasztikus játékkal teljesen ingyen játszhatsz PC-n

 

×