Tippek és akciók

Teljesen ingyen játszhatsz a Cyberpunk 2077-tel PS-en és Xboxon


Bódi Dániel

2024.03.25. – Alantas csellel nyúlná le a játékosok pénzét a CD Projekt RED! – ezt a címet is adhattam volna a cikknek, hiszen a lengyelek terve teljesen egyértelmű, abszolút átlátszó, már-már direkt, úgy pedig tagadni is kár volna. Drága barátaink ugyanis a húsvéti locsolópénzedre pályáznak, amit kemény szíverősítő vedeléssel, piros arannyal díszített tojásos-sonkás szendvics zabálással, és nyilvánvalóan büdös kölni fújkálásával keresel majd meg pár nap múlva.

Arról mondjuk fogalmam sincs, hogy manapság még ki, miért, vagy mennyien járnak locsolkodni, de ahol tartják ezt a hagyományt, ott egészen biztosan elő fog kerülni a pálinka, a torma, a csokinyuszi és az ötszázas. Mondjuk elég nagy locsolóval kell útnak indulnod, mert ha mindenhol 500 forintot (plusz némi elemózsiát és 80-as páleszt) kapsz jussul, akkor 40 házba kell becsöngetned ugyanazzal a locsolóverssel, ha a húsvéti lóvéból akarod fedezni a Cyberpunk 2077-et.

Olyan pedig nem lesz, hogy nem fogod megvenni: a CDPR ugyanis most pár napig ingyenessé teszi PS5-ön és Xbox Series konzolokon, és mivel én már túl vagyok rajta, ezért bátran állíthatom, hogy el fog kapni annyira a gépszíj, hogy akard a folytatást. Persze alapesetben a március 28. és április 1. közötti ingyenes napokon ki is lehetne játszani, de mivel 5 órás a limit, kénytelen leszel pénzt költeni, ha minden ízében, zegében és zugában fel akarod fedezni Night City-t.

Ha viszont megvárnál egy akciót – merthogy olyan is szokott lenni, méghozzá elég gyakorta, akkor sincsen baj, mivel ha egy hét, egy hónap, vagy egy év múlva is pontosan onnan folytathatod a sztorit, ahol a próbaidő lejártakor abbahagytad. A cikk írásának pillanatában sajnos egyik platformon sem jóáras a Cyberpunk, ha viszont a folytatás mellett döntesz, akkor érdemes inkább az Ultimate Editiont választani, mert abban az alapjáték mellett az igen masszív Phantom Liberty kiegészítőt is megkapod.

Ezt is olvasd el:

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Így szerezheted meg a Warzone legújabb, ingyenes csomagját

2024.03.25. – A Call of Duty fejlesztői kifejezetten jó kapcsolatot ápolnak a Twitch-csel. Rengeteg kisebb-nagyobb csomagot…

4 perc telt el azóta...

A Valorant legújabb ügynökét még a halál sem állítja meg

2024.03.25. – Az elmúlt napokban rendezték a Valorant Masters madridi eseményét. A játék legjobb csapatai…

19 perc telt el azóta...

A Counter-Strike 2 idegesítő hibájára a fejlesztők sem tudják a megoldást

2024.03.25. – Március utolsó napjaiban is javában zajlik még a Counter-Strike 2 első nagy eseménye.…

34 perc telt el azóta...

Sokkal jobban futhat a ray tracing Xboxon, de a PC-sek is jól járhatnak

2024.03.25. – Nem titok, hogy az AMD grafikus egységei egy dologban jelentősen le vannak maradva…

49 perc telt el azóta...

Most már HIVATALOS: napokon belül visszatér az ikonikus Warzone pálya

2024.03.25. – A Warzone egyik legismertebb és ennek köszönhetően legikonikusabb pályája Verdansk mellett egyértelműen Rebirth…

1 óra telt el azóta...

13 fantasztikus játék, amiért a mai napig megéri PS3-at venni

Bódi Dániel 2024.03.25. - 2024-ben megírni is érdekes volt, nem csak neked olvasni egy PS3-as…

1 óra telt el azóta...