Ez a kellemesen összetett és teljes patformer jó pár órányi szórakozást ígér, amiért hamarosan egyetlen vasat se kell fizetned az Epic Games Store-ban.

Gábor János

2024.03.22. – Közzétette az Epic Games, hogy a heti ajándékszórásának köszönhetően legközelebb melyik címet veheted birtokba minden további feltétel nélkül – azon túl persze, hogy regisztrált felhasználója vagy a Store-nak. Nem fogsz csalódni, egy rendkívül élvezetes platformer lehet a tiéd a következő free game időszakban.

Islets

Az Armor Games Studios játékában a macskára emlékeztető Iko szerepébe bújhatsz. Ő egy reményekkel teli, feltörekvő harcos, aki a földet és az eget kutatja, hogy újraegyesítsen egy sor úszó szigetet. A rozoga léghajójával szigetről szigetre kell utaznod vele, hogy újra begyújtsd mindegyik sziget mágneses magját. A küldetések közben persze egy sor utadba kerülő ellenséggel is meg kell küzdened.

Az Islets egy meglepően teljes metroidvania játék, amiben kapcsolatot kell teremtened a körülötted lévő emberekkel. A szigetek újraegyesítésével és a bájos karakterek barátságával a világ kitágul számodra, és az egyes területek olyan részei jelennek meg, amelyeket Iko segítségével felfedezhetsz. Kutass át minden zugot, hogy összegyűjtsd a világ számos, rejtett fejlesztését, és nézz szembe a rejtett kihívásokkal!

A játék Nintendo Switch, Xbox One és Xbox Series X/S platformokra is hozzáférhető, de PC-re 5520 forint helyett ingyen beszerezheted és örökre megtarthatod, ha az Epic Store-ból töltöd le, a március 28-a este öt órát követő hét napban.

Addig ezek mennek ingyen az Epic áruházában:

12.000 helyett ingyenes a természeti szimulátor és a szexi szuperhős

×