A Studio Ghibli legújabb Oscar-díjas filmje, Hayao Miyazaki legújabb rendezése hamarosan a Netflix kínálatában is elérhető lesz.

2024.03.22. – Szerintem mindenki tudja, hogy a Studio Ghibli japán egyik legikonikusabb stúdiója, Hayao Miyazaki pedig az animeipar legnagyobb neve. Az élő legenda többször elhatározta már, hogy visszavonul, de úgy tűnik, mégis újra rendezőnek áll. Ennek mi nagyon örülünk, mivel alkotásai rendszerint nagyon magas színvonalon készülnek, sőt Oscar-díjat is érdemelnek. A fiú és a szürke gém hamarosan

a Netflix kínálatában is elérhető lesz.

A fiú és a szürke gém

A fiú és a szürke gém a japán rendező legújabb munkája, és bár úgy volt, hogy ez lesz az utolsó filmje, a siker után úgy döntött, folytatja a karrierjét. Amellett, hogy Miyazaki az idei Oscar-gálán elnyerte a legjobb animációs filmnek járó díjat, első Golden Globe-díját is átvehette. A film Mahito, egy fiatal fiú történetét követi, aki az édesanyja után vágyakozik. Egy olyan világba merészkedik, amelyen az élők és a holtak osztoznak, és ahol egy teljesen új életet kezd.

A Netflix nemrég bejelentette, hogy film hamarosan a streaming szolgáltatásban is elérhető lesz, ám pontos megjelenési dátumot nem közöltek.

Ez a varázslatos film nem mellesleg egy gyermekkönyvre támaszkodik. Hayao Miyazaki félig önéletrajzi ihletésű fantasyje tiszteleg a barátság előtt, valamint a teremtés, a halál és az élet témáit járja körül. Addig is nézd meg az előzetest!

Ezt láttad már?

Ingyen lesz letölthető a Resident Evil 4 Remake teljes MAGYAR szinkronja

×