Miközben megjelent az Alone in the Dark legújabb része, a Steam vásárnak köszönhetően az összes klasszikus játékot behúzhatjuk egy kávé áráért.

2024.03.20. – Ha szereted túlélő horrorjátékokat, akkor jobb ha tudod, hogy az Alone in the Dark éppen idén, március 20-án tér vissza egy reboot formájában, visszahozva a régi-régi izgalmakat, nyomozást és persze borzongást, teljesen modern grafikával és játékmechanikákkal. Érdemes tudni azonban, hogy ez egy olyan videojáték sorozat, aminek az első része még 1992-ben jelent meg, ami kapott két folytatást is, sőt 2008-ban is jött egy rész. Az eredeti sorozat igen meghatározó volt a túlélőhorrorok történetében és nagyon sok játék inspirálódott belőle. Szerencsére ezek a játékok még mindig játszhatók, és az eredeti sorozatot olcsóbban behúzhatod most, mint egy kávét jobb helyeken.

4 Alone in the Dark játék összesen csak 1,49 euró, kb. 600 forint.

Eredeti trilógia

Ha szeretnéd kipróbálni a frissített játékot, akkor tényleg érdemes az eredeti trilógiával kezdeni. Az első részben mutatták be Derceto-t, a nagyszerű, régi louisianai kastélyt, amit egy HP Lovecraftból származó átok sújt, és amihez a reboot is visszatér most. A régió trilógia mellett ráadásul a Steamen most megkapjuk a 2008-as részt is, amiben a sorozat főhőse, Edward Carnby eltévedt és megsérült a New York-i Central Park kísérteties változatában. Itt a klasszikus nézetet fps-nézetre váltották.

Az Alone in the Dark Anthology csomag tartalmazza az eredeti trilógiát, és a 2008-as játékot is – kevesebb mint 600 forintért.

Az ajánlatot a Steamen találod!

Ha van kedved, nézz bele az első részbe!

Ezt láttad már?

Miért kerül 394.000 forintba egy mocsok SZAR játék a Steamen?

×