Mintha az eredeti játék nem lenne elég nagy kihívás, az Archthrones mod véletlenül még jobban megnehezíti a Dark Souls 3 játékosok dolgát.

2024.03.20. – Már régóta készül egy izgalmas Dark Souls 3 mod, amit nem is modnak, sokkal inkább egy rajongói kiegészítőnek mondanék, olyan sok újdonság és munka van benne. Az Archthrones mod bár még nem jelent meg teljesen, egy demót nemrég kiadtak hozzá, a játékosok pedig be is számoltak az első élményekről. A mod nem csak hogy megváltoztatja a harcrendszert és új ellenségeket ad a játékhoz, de igen csak megnehezíti a rutinos játékosok dolgát – még egy souls-játékhoz képest is nehéz lett.

Még mindig a Dark Souls

Nyolc évvel a megjelenése után a Dark Souls 3 még mindig az egyik legikonikusabb souls-játék, amiben nincs is semmi meglepő. A játék azonban szép lassan öregszik, amit a rajongók nem hagytak annyiban. Egy tehetséges művészekből, írókból, programozókból, zeneszerzőkből és szinkronszínészekből álló csapat elkezdett dolgozni a Dark Soulson: Archthrones projekten, aminek az első demóját március közepén adták ki.

Annak ellenére, hogy sok Dark Souls rajongó nagyon örült, hogy valami újdonságot kapunk a játékba, a demó megjelenése óta nagyon sok komment érkezett a kiegyensúlyozatlan játékmenetről, ami miatt nyilván sokan mérgesek lettek. Elvileg vannak teljesítményproblémák, a mobok kevés soult adnak, lassan tölt vissza a stamina, és hihetetlenül hosszúak a boss-fightok. Szóval extra nehéz lett!

Kell a kihívás?

Ha ennek ellenére úgy érzed, hogy szeretnéd kipróbálni, a következőkre számíthatsz:

  • Nincs előre megírt útvonal: te döntöd el, merre mész
  • Több fegyver.
  • Több armor set
  • 17 új boss
  • Új harci mechanikák
  • Új NPC-k és mellékküldetések. Az NPC-knak hangja is van.
  • Öt új és újragondolt világ

Ha ez így neked is megfelel, akkor simán le tudod tölteni a Dark: Soulsot: Archthrones mod demóját a NexusModról. Természetesen szükséged lesz az alapjátékra. Meg mered próbálni?

Ezt láttad már?

Miért kerül 394.000 forintba egy mocsok SZAR játék a Steamen?

×