Az Easter Eggek a Warzone játékokból sem hiányozhatnak. Fortune’s Keep titkos feladatainak teljesítése után pedig még skint is kaphatsz.

2024.03.12. – A Season 2 frissítés visszahozta sokak kedvenc Warzone pályáját, Fortune’s Keepet. Az ‘OG’ (Rebirth, Verdansk) pályák mellett talán ez volt a legnépszerűbb sziget a játékosok körében. A fejlesztők olyannyira bíztak a sikerességében, hogy a Ranked módot is erre a helyszínre építették. A korábbi Battle Royale játékszabályok helyett pedig a Resurgence szabályok érvényesek, még tovább csavarva a dolgokon. Március hatodikán végre elstartolt a Season 2 Reloaded, mely több újdonságot is magával hozott. Kiemelhetőek a fegyverek, a nerfek és a buffok is, de a fentebb említett Fortune’s Keep is bővült egy mozgó POI-val.

A Warzone fejlesztői azonban mindig igyekeznek valamilyen módon meglepni a játékosokat. Előfordulhat, hogy egyértelmű küldetések segítségével osztanak ki jutalmakat, ám az sem idegen tőlük, hogy titkos küldetésekkel vezetik fel az egyes kozmetikai tárgyakat. Az egyik új fegyver, a SOA Subverter Blueprintjét is érdekes módon szerezhetik meg a játékosok. Szerencsére a CharlieINTEL csapata össze is gyűjtötte a szükséges tudnivalókat.

A feloldáshoz vezető út

Regal blueprint SOA Subverter Fortune's Keep Warzone

A Regal névre hallgató Blueprintet Fortune’s Keep szigetén kell feloldani, mégpedig Easter Eggek teljesítésével. Ez azonban nem lesz könnyű feladat, hiszen a pálya hét ilyet is tartogat, melyek közül nem mindegyiket ismerik a játékosok. Szerencsére ezzel kapcsolatban is kaptunk segítséget.

Ray Gun

Szerencsére viszonylag könnyen értelmezhető és kivitelezhető Easter Eggről beszélhetünk:

  • Landolj a Ground Zero POI-n
  • A fehér ajtókon keresztül juss le a kráter aljába, a laboratóriumba
  • Menj balra, majd fel, hogy megtaláld a fő szobát
  • A SEC B feliratú falnál találsz egy kis rést, menj át rajta
  • Ezt követően egy szobába találod magad, meg ne próbálj úszni, hiszen a víz megráz
  • Ugorj át a ládákon és a fém platformokon, hogy aktiválhasd a három kapcsolót
  • Ha a szoba fényei zöldre váltanak, akkor biztonságos már a víz is
  • A víz alatti alagút segítségével bejuthatsz egy loottal teli szobába
  • A Ruy Gun-t is itt találhatod meg az egyik asztalon, néhány narancs ládikóval körülvéve.

Dragon Stirs

Call Of Duty Warzone Fortune's Keep Easter Egg

Ez már egy fokkal keményebb feladat. A pályán három fényforrást kell felkapcsolni. Ehhez egy Gas Cant kell keresni, majd elvinni a Lighthouse POI felé és a kék színű generátort aktiválni. Ezt követően a kilátótorony fényét a fenti térképen, számokkal jelölt helyszínekre kell irányítani. Ehhez a pályán található lencséket kell összegyűjteni a kék pontokkal jelölt helyszíneken, majd a számokkal jelölt, piros helyszínekre beilleszteni. Ha mindhárom ponton sikerrel zárult a folyamat, akkor még a Crimson Wyrm Camo-t is megkapod. Nyugi, videóval is segítünk:

Golden Throne Vault

Ez az Easter Egg a könnyebbek közé tartozik. Nem kell mást tenned, mint a Keep POI közelében landolni, bemenni a Throne Roomba, majd a trón melletti két fáklyát begyújtani. Ezt követően ülj le a trónra, majd az előbukkanó lépcsőn haladj lefelé. Dobj egy Molotovot a széfszoba ajtajára és válaszd ki a megfelelő fényeket. Ezt követően nem csak az Easter Egget teljesítetted, de még bőséges Warzone loottal is gazdagodtál.

Bank Vault

Ehhez az Easter Egghez a Town POI közelében kell randolnod, majd három elektromos fúrót megkeresned a POI-ban található erkélyeken, sikátorokban. Ha ezt sikerült abszolválni, akkor irány a Bank második emelete, majd keresd meg a piros pánikgombot. Ezt követően kinyílik a széf, majd a fúrók segítségével megszerezheted az értékes jutalmat is az Easter Egg teljesítése mellett.

Cursed Relic

Az Easter Egg teljesítéséhez Fortune’s Keep délnyugati területén megtalálható toronyban kell begyűjtened az értékes lootot. Ha az sikerült, akkor az egyik kamu falat kell lerombolnod a létra mellett. Ezt követően egy kis szobában találod magad, ahol a Cursed Relic tárgy is pihen. Nézd meg, hogy milyen számot ír ki a játék a Cursed Relic tárgy mellett, a játék ennyi ölést követel meg tőled. Az ölésszám teljesítése után egy koponyával jelölt drop érkezik az égből, melyben megtalálod a Wunderwaffe DG-2 fegyvert is.

Zarkour Race

Ehhez nem kell mást tenned, mit Winery POI tornyán landolnod. Gyorsan megismered, hiszen egy fehér zászló is ott lobog a tetején. Lépj interakcióba a zászlóval, majd ezt követően a Warzone egy visszaszámlálóval karöltve ellát egy kis extra feladattal. Ha sikerül abszolválnod, akkor rengeteg Zombie Power Up közül válogathatsz.

Research Vessel Easter egg

El is érkeztünk az utolsó küldetéshez. A március hatodikán debütált Season 2 Reloaded egyik újdonsága, a mozgó POI, Research Vessel. Ide kell ugranod a játékban, majd az üvegfal mögötti szobában kell megkeresned a Mysterious Key nevű tárgyat. Ezt követően irány az emelet, majd a kulcs segítségével nyisd ki a POI jobb oldalán található, lezárt szobát. Ezt követően nem csak az Easter Egg teljesül, de értékes loottal is gazdagodhatsz.

Amennyiben mind a hét Warzone Easter Egget sikerült feloldanod, akkor máris a virtuális raktáradba kerül a SOA Subverter Regal nevet viselő Blueprintje. Természetesen szöveg alapján nem olyan könnyű tájékozódni a Warzone-ban, ezért minden egyes feladat mellé kerestünk egy videót is, hogy még könnyebb legyen a dolgotok. Sok szerencsét!

Ezt láttad már?

Ettől a 41 elmebeteg tech failtől sírva-röhögve rohansz ki a világból

 

×