Az EA Sports egyik legjobb döntése az volt, hogy létrehozták a Showdown lapok rendszerét a futballjátékukban. Az egyik most nagyot megy.

2024.03.12. – Korábban már a FIFA-időszakban is jelentek meg úgynevezett Showdown lapok az EA Sports játékában. Ezek a tartalmak nem csak kiváló lehetőséget nyújtottak arra, hogy fejlesszük az aktuális keretünket, hanem lendületet adtak ahhoz is, hogy olyan csapatnak szurkoljunk, aminek normál esetben könnyen lehet, hogy nem lett volna „ingerenciánk”. Kicsit olyan ez, mint a tippmix, a megrakott szelvény alapján szorítunk a szelvényen szereplő és általunk favorizált csapatnak, nos, a Showdown pontosan ezt teszi az FC közösséggel. Legutóbbi top SBC ebben a kategóriában a Ben Chilweel vs. Alexander Isak volt, a Chelsea-Newcastle Premier League rangadó kapcsán. A közösség egyébként egyöntetűen Isak mellett tette le a voksát, nem feltétlenül azért, mert a Newcastle esélyesebb volt, hanem mert a svéd támadón jobban mutatott volna a plusz 2 szint fejlődés. Ha a Newcastle le tudta volna győzni a londoni kék oroszlánokat, sokan egy igazán veretes csatárral gazdagodhattak volna.

Isak stepping up for all us Isak Showdown owners. Come on, you can do it, get yourself that upgrade
byu/RiseofShadowz inEASportsFC

Az Upgrade, amit egy közösség akart elkerülni

Volna, mert végül a Chelsea magabiztosnak mondható győzelmet aratott a Newcastle felett, még úgy is, hogy a végeredmény 3-2 lett. A kéknek jóval több támadásuk volt, kreatívabban futballoztak a pálya közepén, de pontatlanok voltak a kapu előtt a 3 lőtt gól ellenére. A Newcastle viszont jól tartotta magát, két bombagóllal pedig a lefújás pillanatáig meccsben tartották magukat. A Chelsea győzelmével Ben Chilwell lapja kapja a +2 szintes buffot, aminek köszönhetően a lap 90-es összértékűvé nő.

ea sports

Ám ez nem minden, a napokban az EA Sports élesített egy Evolutiont, ami pont, hogy a Showdown győzteseknek ad egy további szintet. Ezzel a győzelemmel pedig Chilwell kártyája alkalmassá vált a fejlesztésre.

 

Az így kapott 91-es Chilwell statisztikái pedig olyan jók, hogy ezzel a tripla Upgrade-del egy pillanat alatt a játék egyik legjobb szárnyvédőjévé vált. Egy Shadow felhelyezésével gyakorlatilag tökéletes Pace és Defending várja az angol lapjának birtokosait, amit 90+-os Passing és Dribbling támogat. A két PlayStyle+ pedig, amivel Chilly rendelkezik bebetonozza a metába az angolt. Nála valószínűleg már csak a Premier League Team of the Season során juthatunk jobb Premier League szárnyvédőhöz.

Ezt olvastad már?

Szóval így pisil-kakil, eszik és iszik a sith nagyúr, Darth Vader

×