A Modern Warfare III indulásakor fényesebb jövőt jósoltak az MCW-nek a Warzone rajongók. Úgy tűnik, hogy elérkezett a feltámadás ideje.

2024.03.12. – A Call of Duty: Modern Warfare III 2023 novemberében jelent meg. A Warzone játékosok is feszülten figyelték az első heteket, hiszen valamennyire képet kaphattak arról, hogy mely fegyverek lehetnek majd ütősek a Battle Royale módban is a decemberi kliens frissítést követően. Ezek közé tartozott több AR és SMG fegyver is. A fejlesztők azonban az integráció napjára már gyengítésekkel és erősítésekkel készültek a játékosok számára. A favoritok közé tartozott akkoriban az MCW is, ám amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnt a TOP 5 / TOP 10 listákról.

Modern Warfare III-ból nehezebben kopnak ki a fegyverek, ám a Warzone-ban akár pár nap alatt is teljesen át tud rendeződni a mezőny. Éppen ezért várták olyan sokan a március 6-án megérkezett Season 2 Reloaded csomagot is. Borítékolható volt, hogy a nerfek, buffok ezúttal sem maradnak el. Nem is finomkodtak a fejlesztők, közel 15 fegyvert érintettek a változások. Ezek közé tartozott a fentebb már említett MCW is, mely figyelemre méltó erősítéseket kapott a fejlesztői gárdától. Remek kérdés volt, hogy ez mire elég, ám erre az elmúlt napok már választ adtak.

Ismét remek választás lehet sokak kedvenc MW III fegyvere Warzone-ban is

A Warzone tartalomgyártók az elmúlt napokban sem pihentek, egyből a friss mezőnybe vetették magukat. Egyből górcső alá került az MCW is. A fejlesztők a fegyver közepes távolságokon kiaknázható képességein finomítottak sokat, a sebzésértékeket is feljebb tekerték. Metaphor szerint kissé túlzásba is estek, olyannyira ütősnek tűnik most a Warzone fegyver. A játékosok is egyre többször kapják fel a földről vagy illesztik be a Loadoutba, mely szintén árulkodó lehet. Természetesen ezúttal sem hagyott minket ajánlás nélkül a szakértő, ezeket az attachmenteket érdemes a fegyverre aggatni:

  • Barrel: Orchestra-40 Short Barrel
  • Laser: Verdant Hook Box Laser
  • Underbarrel: Bruen Bastion Angled Grip
  • Magazine: 40 Round Mag
  • Conversion Kit: JAK Raven Kit

Érdemes minél előbb kipróbálni a fenti összeállítást, hiszen könnyen lehet, hogy a Warzone fejlesztői ismét finomítanak majd az erején március közepén.

Ezt láttad már?

Idióta vagy zseniális? – Sufnituning level over 9999, avagy hobbibarkácsok gamer székei

 

×