A Ubisoft ugyan nemrég bejelentette, hogy kicsit csúszni fog a The Division: Resurgence megjelenése, arra kevés rajongó számított, hogy végül ennyi lesz.

2024.03.11. – Manapság már szinte minden nagyobb videojátékos franchise rendelkezik valamilyen mobilos epizóddal. Ott van példának okáért a Final Fantasy, aminek esetében a Square Enix komplett játékokat butított vissza annak érdekében, hogy a telefonon játszók kiélvezhessék egy-egy rész teljes történetét. A Final Fantasy VII Ever Crisis a hetedik rész és a Crisis Core történetét dolgozza fel, de ott volt korábban a Final Fantasy XV: Pocket Edition is. Aztán persze van már Call of Duty is mobilra, ahogy Minecraft, Assassin’s Creed, Black Desert, vagy éppen Diablo is. Nem csoda hát, hogy a Ubisoft is úgy döntött, hogy készít az egyik arany tojást tojó tyúkjából egy hordozható verziót, ez pedig nem lenne más, mint a The Division: Resurgence. A looter-shooter akció-szerepjáték mobilos ötlete egyébként széles körben pozitívan lett fogadva, komoly rajongótábor várja a megjelenést. Azonban most úgy tűnik, hogy kicsit le kell nyugtatni az érzelmeket…

Jön az, de mikor?

Mivel mostanában igazán csöndes volt a The Division: Resurgence kapcsán a Ubisoft, lehetett arra számítani, hogy a fejlesztés nem halad annyira simán, mint azt többen szeretnék. Jött is a hivatalos bejelentés, hogy az egyébként most márciusban esedékes akciójáték megjelenése kicsit csúszni fog, pontos dátumot viszont nem kaptunk.

 

Egészen mostanáig, ugyanis frissült a játékhoz tartozó App Store profil, amire már rá is biggyesztették a várható megjelenési dátumot.

Ezt pedig nem más, mint 2024 decembere.

Nagyon reméljük, hogy ez csak amolyan „helykitöltő” információ és nem a The Division: Resurgence hivatalos megjelenési ablaka. Ha utóbbi igazolódik be, akkor nemhogy nem áll jól a fejlesztés, de valami komoly gond adódhatott a játékkal a célegyenesben. Érdekes, hiszen már eredetileg tavaly meg kellett volna jelennie a játéknak, ám a fejlesztők biztosra szerettek volna menni, így az őszi megjelenésből egy nagyobb körben kiterjesztett tesztidőszak lett. Az USA, Brazília és Ausztrália kapott lehetőséget arra, hogy teszteljék a játékot, de mindenkit megnyugtatott a Ubisoft, csupán csak 2024. márciusáig kell majd várni. Nos, ez most már biztos, hogy nem így lesz, ráadásul a 2024. december tényleg olyan dátum, amiből könnyedén 2025. elejét tudnak kreálni a készítők.

division

Nagyon szomorú, hogy úgy fest, nem tudnak mit kezdeni a dologgal a fejlesztők, hiszen minél tovább tolják a megjelenést, annál kevesebb embert fog érdekelni a játék.

Ezt olvastad már?

Ezzel a 25 kiváló új játékkal teljesen ingyen játszhatsz a Steamen

×