A régi Warzone játékosok számára kedves Killstreakkel bővült a felhozatal. Apró szépséghiba, hogy a fejlesztők erről ez szót sem szóltak.

2024.03.11. – A Warzone Season 2 Reloaded néhány napja, március hatodikán érkezett meg a szerverekre. Ahogy azt sejteni lehetett, újdonságokban ezúttal sem volt hiány. Minden játékmód szerelmese kapott fejlesztést az adott klienshez, így senki sem járt rosszul. A Warzone felhasználók új POI-val, Killstreakkel és Field Upgrade-del gazdagodtak, miközben a Zombie mód történetszálát sem felejtették el a fejlesztők. A Modern Warfare III tulajdonosok pedig az átalakított pályáknak és az összes módban elérhető, új fegyvereknek örülhettek.

Szintén nem okozhat meglepetést a Bunker Buster nevet viselő Killstreak sem. A távcsőben kijelölt területet gyakorlatilag lebombázza a játék, akár több emeleten is átívelve. A kempelő Snipereket kiváló módon meg lehet majd lepni ezzel az eszközzel. Visszatér a korábbi játékokban már egykor létező P.D.S, azaz a Portable Decontamination Station is. Segítségével az ártalmas gáztól védhetjük meg a csapatot bizonyos ideig, ám a minimapon hamar felbukkan a többi Operator számára is. A legjobb az egészben, hogy járműre is felszerelhető, így rengeteg taktikai lehetőség rejlik benne. Úgy tűnik azonban, hogy egy váratlan, második Killstreak is felbukkant a szervereken. 

Kiadatlan Killstreakkel találkoznak a Warzone játékosok

Unreleased killstreak in Vondel
byu/Shibeuz inCODWarzone

Az elmúlt napokban érdekes jelenségről számoltak be a Warzone játékosai a szervereken. A legtöbb jelentés Vondel pályáját érintette, így nagy eséllyel a holland szigeten több esélyünk van találkozni a kiadatlan Killstreakkel. A Killstreak a Foresight nevet viseli. A rutinos rókák jól emlékezhetnek, hogy az eredeti kliensben bizony már ott figyelt ez a Killstreak. Ráadásul kifejezetten hasznos lehet a csapat számára, hiszen felfedi a játékosok számára, hogy hova fognak szűkülni a körök. Ennek megfelelően előre tervezhetnek és készülhetnek az endgame-re az alakulatok.

Ezzel nem is lenne semmi baj, ám papíron a Killstreak nem létezik az új kliensben. A fejlesztők sehol nem említették az érkezését, a hivatalos blogbejegyzésben sincs nyoma a visszatérésnek. Ennek ellenére a szerencsés játékosok örültek a Killstreaknek, hiszen a nosztalgiafaktort is sikerült valamennyire felerősíteni. A fejlesztők szintén nem reagáltak még a felfedezésre, ám nagy eséllyel erre sem kell sokat várni.

Ezt láttad már?

Ettől a 41 elmebeteg tech failtől sírva-röhögve rohansz ki a világból

 

×