A Warzone és Modern Warfare III Season 2 Reloaded frissítése két új fegyvert is magával hozott. A Battle Rifle kifejezetten ütős választás.

2024.03.11. – 2024. március 6-án élesedett a Warzone legutóbbi, nagy frissítése. Ahogy az lenni szokott, a szezon közepén debütáló csomag külön nevet kapott, a szokásos Reloaded utótagot biggyesztették rá a fejlesztők. Mindhárom mód rajongói örülhettek, hiszen újdonságokban ezúttal sem volt hiány. Új fegyverek, friss helyszínek, kibővített Zombie történet. Csak hogy néhányat említsünk a fejlesztésekből. Az új fegyvereket például mindhárom módban hasznosíthatják a játékosok, a március végén megérkező Warzone Mobile pedig új utat nyithat az előrehaladásnak is.

Két fegyverrel bővült március elején a játék. Az egyik a korábban már belengetett Soulrender nevet viselő Kard lett, a másik pedig a SOA Subverter Battle Rifle. A 7.62-es lőszert alkalmazó BR remek tűzgyorsasággal és pontossággal, menedzselhető visszarúgással és kategórián belül kiemelkedő mozgási sebességekkel csábítja magához a játékosokat. A BR-t heti küldetések segítségével oldhatják fel a Warzone és MW III rajongók. Ezt bizony már sokan megtették az elmúlt napokban és hamar kiderült, hogy igenis van keresnivalója a fegyvernek a játékban. A Ranked módban már többen is ehhez nyúlnak, ez pedig mindent el is mond a potenciális erejéről.

Így szereld fel a SOA Subvertert Warzone-ban

SOA Subverter - Warzone

SOA Subverter – Warzone

Ahogy az lenni szokott már el is kezdtek szállingózni az első napok utáni ajánlások. Ezek általában a szezon folyamán mindig változnak kissé, ám kiindulási alapnak tökéletes lehetnek. A kiegészítők a fegyver alapból is remek tulajdonságait erősítik fel, miközben a pontosságon, a sebzésen és a kezelhetőségen még javítanak is. A fegyver azonban különleges visszarúgással rendelkezik, melyhez kissé különleges attachmenteket kell választani. Szerencsére a Dexerto szakértői ezt meg is tették a játékosok helyett, az alábbi kiegészítőket érdemes a fegyverre aggatni:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: Dozer-90 Long Barrel
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support Grip
  • Magazine: 50 Round Drum

A fegyver feloldásához az ötödik heti küldetésekből kell teljesíteni öt darabot. Erre Warzone, Multiplayer és Zombie módokban is lehetőséget adnak a fejlesztők, így a választás a játékosokra van bízva.

Ezt láttad már?

Ettől a 41 elmebeteg tech failtől sírva-röhögve rohansz ki a világból

 

×