A Warzone Season 2 Reloaded több szinten is átrendezte az erőviszonyokat. A nem érintett fegyverek is kitörhetnek az átalakult mezőnynek köszönhetően.

2024.03.10. – Nem is olyan régen, március 6-án megérkezett a Warzone és Modern Warfare III nagy frissítése. Szezonközi csomagról beszélhetünk, ennek megfelelően a fejlesztők a „Reloaded” névvel látták el a csomagot. Az ilyen jellegű frissítéseket mindig kiemelten várja a közösség, nem is véletlenül. Több újdonságot is magával hozott az update. A Warzone rajongók új Fortune’s Keep POI-val gazdagodtak, de friss Killstreakben és Field Upgrade-ben sincs hiány. A Modern Warfare III tulajdonosok pedig friss pályákat és módokat kaptak a fejlesztőktől. A két friss fegyver pedig az összes Call of Duty módban elérhető.

Ha már fegyverek, akkor a kötelező buffok és nerfek mellett sem szabad elmenni. Annak ellenére, hogy a Warzone fejlesztői szinte egész januárban és februárban alakították a felhozatalt, a Reloaded frissítés sem finomkodott. Közel 15 fegyver érintettek a változások, melyek nem meglepő módon már az első napokban átrendezték az éppen aktuális metát. Játékos legyen a talpán, aki ilyen változó körülmények között mindig képben tud maradni, ám szerencsére a segítség sem marad el.

Ez a fegyver lehet a Season 2 Reloaded nagy nyertese Warzone-ban

WhosImmortal jó szokásához híven azonnal a friss statisztikára és fegyverekre vetette magát. A Reloaded frissítés okozta változások utat nyithatnak olyan fegyvereknek is, melyeket néhány napja még fel sem vett volna a földről a közösség. Ezek közé tartozhat a Holger 26 is. A fegyver nem csak pazar sebzés és TTK értékkel rendelkezik, de a kezelhetősége is remek. Szinte lézerként viselkedik a gyengébb játékosok kezében is, mely jelentősen megkönnyítheti sokak dolgát a tűzpárbajokban. Külön kiemelhető előny, hogy nem csak közepes távolságok esetében hatékony, de akár messzi célpontok ellen is bevethető. A siker eléréséhez azonban megfelelő kiegészítőkre van szükség, melyet természetesen ezúttal sem hagyott ki a tartalomgyártó. Az alábbi attachmenteket érdemes a fegyverre aggatni, ha biztosra szeretnél menni:

  • Muzzle: Holger Factory Barrel
  • Barrel: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Stock: Ascent Lord Stock

Ezt láttad már?

Ettől a 41 elmebeteg tech failtől sírva-röhögve rohansz ki a világból

 

×