A Warzone Season 2 Reloaded nem csak a felszínen hozott változásokat. A fájlokban további nyomokra bukkantak az adatbányászok, sokan örülhetnek majd.

2024.03.10. – A Warzone egyik legismertebb pályája Verdansk mellett egyértelműen Rebirth Island. Nem véletlenül, hiszen már az első időszakban is a játék szerves részét képezte. 2020 december 16-án mutatkozott be a Warzone és a Black Ops Cold War első közös szezonjában. A sziget azonban nem volt teljesen ismeretlen a játékosok számára már ekkor sem. A Black Ops 4 Blackout módjában megtalálható Alcatraz alapjaira épült ez a Warzone helyszín. A Rebirth Islandért a Beenox csapatának lehet hálálkodni, akik a sziget mellett a Vondel nevű pályával is megajándékozták a játékosokat.

A 2024 februárban megérkezett Warzone és MW III Season 2 legnagyobb újítása egyértelműen Fortune’s Keep szigetének visszatérése volt. A korábbi kliensekben megtalálható helyszín újult formában tért vissza, ráadásul a Ranked módnak is otthont adott. A visszatérés ténye azonban nem volt teljesen meglepetés. A Warzone fejlesztői már 2023-ban elárulták, hogy Fortune’s Keep és Rebirth Island is visszatér majd előbb-utóbb a játékba. Úgy tűnik, hogy az utóbbira sem kell már sokat várni.

Már Season 3-ban visszatérhet Rebirth Island?

Az előzetes tervek alapján arra lehetett számítani, hogy Fortune’s Keep a 2. szezonban, míg Rebirth Island valamikor a 4. vagy 5. szezon környékén térhet vissza. A Season 2 megjelenése és a fájlokban hagyott nyomok azonban több szinten is bizakodásra adhattak okot már február első felében is. A Season 2-es frissítésben Rebirth-re utaló fájldarabkákat sikerült kiszúrni. A fájlok előtagja azonban még árulkodóbb volt. Ezeket a fájlokat „S3_rebirth” azaz Season 3 címkével látták el a fejlesztők. Ekkor már sokan reménykedni kezdtek egy mihamarabbi visszatérésben, melyet a Season 2 Reloaded frissítés tovább erősített.

A fájlfoszlányok mellett már egy betöltőképernyő is a játék részét képezi, melyen egyértelműen Rebirth Island szigetét láthatja a közösség. Ez bizony tovább erősíti a gyanút, hogy már április első napjaiban, a Season 3 érkezésével debütálhat a pálya. A hivatalos bejelentésig természetesen érdemes óvatosan kezelni a hírt, ám ritkán hibáznak az adatbányászok manapság.

Ezt láttad már?

Ettől a 41 elmebeteg tech failtől sírva-röhögve rohansz ki a világból

 

×