A két játék csak korlátozott ideig lesz teljesen ingyenes az Epic Games Store-ban, szóval időben kell lépned, hogy vidd és örökre megtartsd őket!

Gábor János

2024.03.08. – Újabb lehengerlő ajánlatok érkeztek az Epic Games Store free game kínálatába. Az egyik az utóbbi évtized egyik leglátványosabb posztapokaliptikus sci-fi RPG-je, míg a másik egy 2D horror puzzle álom. Mind a kettő megéri a pénzét, szóval ingyen pláne megéri majd lecsapni rájuk!

The Bridge

Ez a 2D logikai játék arra inspirál, hogy újraértelmezd egy kicsit (nem, nagyon) a fizikáról és a perspektíváról szerzett korábbi ismereteidet. Mintha Isaac Newton találkozna M. C. Escherrel (holland képzőművész, aki a „végtelent” jelenítette meg fametszeteken és kőnyomatokon). A gravitáció befolyásolásával a mennyezetek és a falak is járható felületekké válnak – ráadásul logikailag és térben kicsavart épületekben. Fedezd fel az egyedi, fokozatosan nehezedő világokat, amelyek mindegyike egy újabb szellemi kihívás. A puzzle élményt tényleg művészi, kézzel rajzolt grafika és fekete-fehér lenyomatszerű megjelenítés teszi még lenyűgözőbbé és hátborzongatóvá. Az Epic ajándékaként végképp’ megéri rárabolni.

Deus Ex: Mankind Divided

Ez a látványos sci-fi 2029-ben játszódik, egy olyan évben, amikor a mechanikusan felerősített emberek számkivetettnek számítanak, és a társadalom többi részétől teljesen elkülönülve élnek. Adam Jensen szerepében tapasztalt titkosügynökként vagy kénytelen tevékenykedni ebben a világban, ami megveti a fajtádat. A legmodernebb fegyverek és kiegészítők arzenáljával felfegyverkezve vághatod át magad a helyes úton eléd vetődő ellenségeken, hogy felgöngyölíts egy hatalmas, világméretű összeesküvést. Az Epic jóvoltából szintén ingyen érkező csomagban az alapjáték mellett bónuszokat is kapsz, például a Desperate Measures extra küldetést és a különleges felszereléseket, illetve krediteket tartalmazó Covert Agent Packot.

A The Bridge 3450, míg a Deus Ex: Mankind Divided 10.700 forintot nem kell kifizetni – március 14-e 17 órától egy teljes héten át ingyen letöltheted és örökre megtarthatod őket.

Addig ugyanezekkel a feltételekkel ezt adja ajándékba az Epic:

7000 forint helyett INGYEN adják a veszett pörgős új retro űrshootert

×