A Warzone hamarosan ismét korszakváltáshoz érkezik, hiszen március hatodikán startol a Season 2 Reloaded. Ez átrendezheti az erőviszonyokat.

2024.03.04. – A Warzone elmúlt éráiban szinte minden fegyverkategóriának juthatott reflektorfény. Előfordult, hogy egy Battle Rifle uralta a játékot, de az sem volt ritka, amikor AR vagy SMG kerül a toplisták élére. Szintén nem okozhatott meglepetést, amikor a Kar98k volt a legnépszerűbb választás. Aztán persze az LMG kategóriáról sem szabad megfeledkezni. A Modern Warfare II éra utolsó hónapjaiban és bizony a friss korszakban is tudtak meglepetést okozni ezek a fegyverek. A fejlesztők sokszor feszegetik is a kategória határait, ám a játékosok imádják az LMG-ket.

Az is vitathatatlan tény, hogy míg az új éra első két hónapjában szinte csak a Modern Warfare III fegyverek jutottak szerephez, az elmúlt másfél hónapban ez erősen megváltozott. Ezt részben az újdonság varázsának csökkenésével, részben pedig a konkrét nerfekkel és buffokkal köthetjük össze. A játékosok a friss lehetőségek után visszavágynak egy-egy klasszikushoz, miközben a fejlesztők a fegyverek erősségén is finomítottak. Nem véletlen, hogy az elmúlt időszakban egyre több Call of Duty: Warzone tartalomgyártó és szakértő is visszanyúl ezekhez az opciókhoz. Ezúttal azonban ismételten a Modern Warfare III LMG fegyverek közül érdemes szemezgetni.

A Bruen Mk9 március első napjaiban is pirít Warzone-ban

WhosImmortal az elmúlt napokban célzottan az LMG kategóriát vizsgálta. Hamar kiderült, hogy a Bruen Mk9 több szempontból is kiemelkedik a tömegből. A TTK értékei szinte minden távolságon konzisztensen remekek, miközben a kezelhetősége is kifejezetten könnyű. Éppen ezért sokkal inkább viselkedik úgy, mint egy AR, nem pedig úgy, mint egy klasszikus értelemben vett LMG. Agresszív játékosok kezébe is ajánlható, közepes távolságok esetén sem kérdez sokat. Természetesen ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: 23’ XRK Horizon V2
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Magazine: 60-round mag

Érdemes minél előbb esélyt adni a fegyvernek, hiszen március 6-án már érkezik is a Season 2 Reloaded. A frissítés nagy eséllyel ezúttal sem lesz mentes nerfektől, buffoktól, sosem lehet tudni, hogy mely fegyverek érintettek.

Ezt láttad már?

Miért és mikor gáz bevallani, hogy gamer vagy? Így lehet baj belőle

 

×