A Warzone fejlesztői több szinten is alakítottak a mechanikákon. Ezúttal az egeres játékosoknak kedvezhetnek a változtatások.

2024.02.08. – A Warzone legutóbbi frissítése február 7-én debütált. A csomag ezúttal kifejezetten hatalmasra sikerült, hiszen a Season 2 is ennek keretein belül startolt el. Új fegyverek, friss pályák és temérdek újdonság kíséri az update útját a felhasználók nagy örömére. Ahogy azt sejteni lehetett a Warzone Ranked érkezését több szinten is megszenvedik a fegyverek, ezúttal sem maradtunk nerfek és buffok nélkül. Ezen kívül azonban érkezett néhány olyan változtatás, melyek pozitív irányba lendíthetik tovább a játékot.

A Call of Duty weboldalra és a hivatalos, Sledgehammer Games Twitter oldalra felkerül szokásos változások mellett az éles szemű játékosok kiszúrhattak extra változásokat is. Ezek az ADS Idle Sway és Crosshair Sway mechanikák megváltozását lengették be. Szerencsére néhány percen belül meg is érkezett a fejlesztők magyarázata, hogy mit és miért is csináltak.

A PC-s, egeres játékosok jobban lőhetnek a Warzone frissítés után

Érdemes lehet mindenek előtt tisztázni, hogy mi is az az ADS Idle Sway és a Hipfire Crosshair Sway:

  • ADS Idle Sway – Ha a játékos ADS nézetre vált, akkor aktivizálódik ez a „büntető” mechanizmus. A fejlesztők nem akarják, hogy a játékosok a végtelenségig ADS nézetben legyenek, ezért egy kis idő után elkezd kilengeni a fegyver.
  • Hipfire Crosshair Sway – Ez pedig abban játszik, játszott szerepet, hogy hipfire tüzelési módban honnan induljanak ki a lőszerek, milyen vizuális visszajelzést adjon a játék.

A Season 2-es frissítés keretein belül ezeket úgy módosították a fejlesztők, hogy a jobb célzással rendelkező játékosokat ne hátráltassák többé. Az ADS Idle Sway jóval visszafogottabb lett, ráadásul a teljes büntetéshez több időnek is kell eltelnie. Hipfire Crosshair Sway esetében pedig a célkeresztnek megfelelő helyre tart a lövedék, nem pedig kicsit kihúzva egy-egy oldalra. Ennek köszönhetően a fejlesztők szerint az egeres játékosok jobban lőhetnek, a fenti videóban megtekinthető a vizuális különbség is az eddigi és a jelenlegi állapotok között.

A fegyverek sem úszták meg:

Közel 20 Warzone fegyvert érintenek a Season 2 nerfek, buffok – Itt a lista

×