A Warzone Season 2 új pályát is magával hozott, ám sokan egy klasszikusabb visszatérőnek örültek volna. Úgy tűnik, hogy nekik kedveznek a fejlesztők.

2024.02.08. – A Warzone Season 2 nemrégiben, február hetedikén startolt el. A játékosok a karácsonyi időszak utáni pár hetes unalom után ki voltak már éhezve az új tartalomra. A fejlesztők ezúttal tényleg kitettek magukért, hiszen mindhárom mód rajongóit megszórták fejlesztésekkel, újdonságokkal. Míg a Season 1 Reloaded inkább a Modern Warfare III-nak kedvezett, addig a Season 2 egyértelműen Warzone-hangsúlyosra sikerült. Mindeközben természetesen a dedikált Zombies mód is tartogatott meglepetéseket a frissítés letöltése után. Úgy tűnik azonban, hogy egy pillanatig sem pihen meg a fejlesztői gárda.

A Season 2 legnagyobb újdonsága egyértelműen Fortune’s Keep pályájának visszatérése volt. Nem csak az alap Resurgence módnak ad otthont, hanem a Warzone Ranked mérkőzéseinek. Bizony, ezúttal nem a Battle Royale alapmódra épülnek a rangsorolt, kompetitív mérkőzések. Sokan örültek az ismerős szigetnek, mások azonban Rebirth Island visszatérését várják már. Nem alaptalanul, hiszen a fejlesztők 2023-ban elismerték már, hogy mindkét helyszín tiszteletét teszi majd a Warzone harmadik, nagy érájában is. Úgy tűnik azonban, hogy előbb térhet vissza, mint azt sejteni lehetett.

Már a harmadik szezonban visszatérhet Warzone-ba Rebirth Island

Ahogy az lenni szokott, a Warzone adatbányászok az első pillanatban rávetették magukat a játék fájljaira. A fájlok általában nem igazán hazudnak, persze a fejlesztők menet közben még mindig meggondolhatják magukat. Jelzés értékű lehet azonban, hogy már Rebirth-re utaló fájldarabkákat is sikerült kiszúrni. Ami még árulkodóbb lehet, az a fájlok előtagja. Ahogy a fenti tweetben is kiemelték, „S3_rebirth” azaz Season 3 címkével látták el ezeket a fejlesztők.

Ez bizony azt jelenti, hogy jelen pillanatban Season 3-as debütálással kalkulálnak a Call of Duty programozói. Természetesen ez jelentheti a Season 3 Reloaded frissítést is, hiszen technikailag az is a harmadik szezonhoz tartozik. Ennek megfelelően a jelenlegi információk alapján 2024 áprilisának vagy májusának első napjaiban térhet majd vissza az ikonikus sziget a Warzone szervereire. Reméljük nem gondolják meg magukat a fejlesztők az elkövetkezendő hetekben.

Ha kipróbálnád a fizetős módot:

Egész hétvégén ingyen pörgethető a Modern Warfare 3 – Ez van benne

×