A Call of Duty fejlesztői január utolsó napjaiban ismét maximumra pörgetik a közösség felhype-olását. A Season 2 napokon belül érkezik.

2024.01.31. – Február 7-én startol a Call of Duty soron következő szezonja. A Season 1 Reloaded január 17-én érkezett meg a szerverekre, ám a játékosok nem sokat pihenhettek. Az ünnepi időszak miatt torlódtak egymásra a frissítések időpontjai, a soron következő csomagok már jóval kiszámíthatóbbak lesznek. Egy azonban biztos, a játékosok nem igazán fognak unatkozni a közeljövőben. Január 30-án már a Call of Duty Season 2 borítóképét megpillanthattuk, január 31-én pedig a hivatalos trailer is megérkezett.

Ahogy az lenni szokott, a közösség a trailer megérkezése után azon nyomban elemezni kezdte a mozgóképet. Sejteni lehetett, hogy a fejlesztők rengeteg újdonságot lepleznek le. Nem csak az új fegyverek kiléte került napvilágra, de az érkező skinekkel, pályákkal és Field Upgrade tárgyakkal kapcsolatban is érkeztek megfigyelések.

Rengeteg újdonság derült ki a Call of Duty Season 2 traileréből


Nagy eséllyel a fejlesztői bejegyzésre sem kell már sokat várni, addig azonban az alábbi információkat vehetjük biztosra:

  • Tényleg érkezik a The Walking Dead kollaboráció, Rick mellett Michone is feltűnik majd a játékban
  • Érkezik két új, Ghost Operator skin is, az egyik Daryl Dixon stílusát viseli magán
  • Modern Warfare III-ba a Stash House, Vista és Departures pályák érkeznek majd
  • Laswell Operator is megérkezik a játékba
  • Fegyverek terén az ANVL-B és MTAR párosára lehet készülni
  • Visszatérhet a Warzone PDS Field Upgrade
  • Természetesen Fortune’s Keep megérkezését is megerősítették a fejlesztők az elmúlt napokban

A fejlesztői blogbejegyzés remélhetőleg február első napjaiban élesedhet, melynek segítségével közelebbről is megismerkedhetünk az immár hivatalos információkkal.

Ha a MW III Ranked érdekel:

Ezek a KÖTELEZŐ MW III Ranked fegyverek az első két hét alapján

×