Mára akkora siker lett a Palworld, hogy már kamu verziókat is elkezdtek belőle értékesíteni. Ráadásul ezek már telefonon is elérhetők.

2024.01.31. – A Palworld jött, látott és győzött. Nem nagyon lehet másnak, mint az elmúlt időszak legsikeresebb játékának nevezni a Pocket Pair játékát. A kitörő sikerrel természetesen komoly rosszakaró, károgó csoportok is felbukkantak, ám ez látszólag csak erősíti, mintsem meggyengíti a címet. Csak Steamen, kevesebb mint 6 nap alatt több mint 8 millió példányt értékesítettek a túlélő-akcióból. Ehhez a számhoz pedig még hozzáadódik az Xbox vásárlásoknak a száma, valamint azok a felhasználók, akik a Game Pass szolgáltatáson keresztül játszanak. A Twitch egyik legnézettebb és legaktívabb kategóriája a játék, s teszi mindezt úgy, hogy még csak Early Accessben van. Ez tehát még nem is a végleges első verzió, lényegében csak egy publikus tesztkiadás.

„Szerencsére” nyerészkedők is vannak

A sikert viszont nem csak a rosszakarók szagolják ki, hanem a nyerészkedők is. Mint kiderült, mobilkészülékükön is sokan szeretnék viszont látni a „fegyveres szörnyecskéket”. Ha az Egyesült Királyság App Store-jában böngészünk és rákeresünk a Palworldre, egy igencsak komoly koppintással találhatjuk szembe magunkat. A „PalWorld” nevet viselő app minden képe a hivatalos játékból lett lenyúlva, s mivel még a cím is 99%-ban stimmel, sokan azt hihették, hogy a Pocket Pair szoftveréről van szó.

palworld

A helyzet annyira kínos lett, hogy a hivatalos Palworld X-fiók is posztolt a jelenségről. A Pocket Pair közleményében kiemelte, hogy nem létezik jelenleg telefonos verzió a Palworldből. S mivel még egy ideig ez így is marad, így vigyázzon mindenki arra, hogy mit tölt le a készülékére!

 

A fejlesztők már felvették a kapcsolatot mind az Apple-lel, mind pedig a Google-lel. Remélhetőleg mindkét óriáscég időben reagál és leszedik a szóban forgó kamu verziókat a webáruházuk kínálatából.

Ezt olvastad már?

Ezek a KÖTELEZŐ MW III Ranked fegyverek az első két hét alapján

×