James Gunn most, hogy végre lezárult a régi filmes univerzum, elkezdte építeni a sajátját. S már azt is tudjuk, hogy ki lesz az új Supergirl.

2024.01.30. – Decemberben hivatalosan is lezárult a DC Extended Universe, az első komolyabb filmes univerzuma a Marvel riválisának. A záróakkord Aquaman 2-nél láttunk már ugyan jobb alkotást, de összességében jól teljesített a pénztáraknál. Még úgy is, hogy már egy ideje tudjuk, hogy nem lesz folytatása a történetnek. A DC innentől kezdve egy teljesen új időszakra koncentrál, nulláról szeretnének felépíteni egy új, koherens filmes világot. Valószínűleg a Marvel babérjaira szeretnének törni, ugyanis nem is olyan rég pont egy olyan személyt ültettek a vezetői székbe, aki korábban több MCU filmet is rendezett. A Galaxis Őrzői filmekért felelős James Gunn lett a DC Studios társ-vezérigazgatója. Ő fog összefogni mindent, ami az új univerzumot érinti, mondhatjuk tehát, hogy ő lesz a DC Kevin Feige-je.

DC

A probléma csak az, hogy a DC háza táján minden kaotikus. A pár hete megjelent új mozi irreleváns, a készülő új Joker film nem tartozik az új kánonba, ahogy a Matt Reeves-féle The Batman folytatása sem. Utóbbi ráadásul egy fantasztikus első epizódot kapott, ami bőven termelt a pénztáraknál, így egészen biztos, hogy Pattinson Bruce Wayne-je még visszatér. Viszont ő sem lesz része az új filmes univerzumnak, amiért Gunn felel, vagyis megint megtörténhet, hogy párhuzamosan több Batman-széria is futni fog. Ez pedig nem segít az áttekinthetőségen.

Már tudjuk, ki lesz Supergirl!

Sokak nagy kedvence, Superman is fiatalodni fog. Kikerült a képből Henry Cavill, helyére pedig David Corenswet került. Igazából a srác kiköpött mása Cavillnek, annyi különbséggel, hogy sokkal fiatalabb, így hosszabb ideig lehet vele tervezni. Valószínűleg ez a cél lebegett Kara Zor-El castingja mögött is. Supergirl is benne lesz az új filmes univerzumban, ám egy fiatal, csinos színésznőt kerestek a karakterhez. A napokban minden híresztelés szerint meg is találták a tökéletes személyt!

Milly Alcock, a Sárkányok háza fiatal Rhaenyrája lesz Supergirl James Gunn DC -moziuniverzumában.

supergirl

Milly Alcock, az új Supergirl

A mindössze 23 éves ausztrál színésznő Gunn elmondása szerint egy „szokatlan” verzióját fogja játszani Karának. Még az is elképzelhető, hogy ő lesz az első Superman film „gonosza”, elvégre igencsak hányattatott sorsú karakterről van szó. Míg Kal-El normális, szeretetben gazdag gyerekkort kapott a Földön, addig Kara végignézte, ahogy elpusztul a szülőbolygója, s vele együtt minden szerette is…

Ezt olvastad már?

×