A Warzone Season 1 Reloaded frissítése bizony nem a legjobban sikerült csomagok táborát erősíti. Úgy tűnik, hogy minden napra jut probléma.

2024.01.28. – A Warzone Season 1 Reloaded frissítése sajnos nem iratkozik fel a legjobban sikerült csomagok közé. A január 17-i megjelenés után bizony halmozottan jelentkeztek a különböző hibajelenségek a játékban. Rengeteg esetben el sem indult a cím, máskor a Loadout nem működött. Arra is volt példa, hogy a játékosok profiljait nem töltötte be megfelelően a kliens. A fejlesztők ezeket a hibákat igyekeztek minél gyorsabban kijavítani, de olyannyira komoly bugok voltak, hogy még a Modern Warfare III Ranked startja is csúszott egy kicsit.

A fejlesztők azóta megindokolták ezeket a hibajelenségeket. Állításuk szerint a Season 2 érkezését készítették elő, melynek során az átlagosnál jobban bele kellett nyúlniuk az éles rendszerbe is. Ez pedig a fentebb is említett hibajelenségek megjelenéséhez vezetett. Aztán persze a szokásos fegyver gyengítések és erősítések sem maradhattak el, összesen öt alkalommal volt ilyenre példa január 10. és 23. között. Igazán káoszos Warzone időszakról beszélhetünk tehát, ám úgy tűnik, hogy a hibák számra egyre csak gyarapodik a szezon utolsó napjaiban is.

Valami nem stimmel a Warzone egyik Perkjével sem

A Warzone, ahogy a többi battle royale játék is erősen épít a játékban hallható hangokra. A megfelelő hangbeállításokat érdemes lehet bármikor végigkattintani, hiszen kritikus pillanatokban akár ezek is dönthetnek a tűzpárbaj vagy a meccsek kimeneteléről. Vannak olyan Perkek, melyek ilyen-olyan módon befolyásolják a hallható hangok erősségét, milyenségét. Úgy tűnik azonban, hogy a Flex Perk nem akarja az igazságot az elmúlt időszakban.

Posts from the codwarzone
community on Reddit

A Flex Perk alapvető feladata nem lenne más, mint hogy a játékban hallható hangokat kicsit tompítsa, majd ennek köszönhetően a lépéseket felerősítse. Úgy tűnik azonban, hogy ezt a feladatot nem igazán tudja ellátni, sok esetben egyáltalán nem hallani továbbra sem a lépéseket, nem hogy tisztábban. Ennek köszönhetően bizony elveszti az egyetlen valós előnyét, így érdemes lehet más Perkek után nézelődni, amíg a fejlesztők nem javítják ezt a hibát. Remélhetőleg a Season 2 orvosolni fogja ezt a hibát.

Hiányzik? – Ilyen volt, amikor még ért valamit a sniper a Warzone-ban

×