Film/TV

Egyre közelebb a zöld lámpához az új The Office sorozat

2024.01.16. – Amikor a The Office-ról, vagy A hivatalról beszélünk, az emberek túlnyomó többségének egyből Michael Scott arca ugrik be. Vagyis hát, egészen pontosan Steve Carellé, ő ugyanis az a színész és humorista, aki a Dunder Mifflin vállalat regionális igazgatóját alakította a sorozat amerikai verziójában. Ez azért fontos, mert a The Office jóval az amerikai adaptáció előtt ismert cím volt. A hivatal eredetileg egy brit ál-dokumentumfilm sorozat volt, aminek első epizódja 2001-ben jelent meg. Érdekesség, hogy egészen 2003-ig futott az eredeti, ami így is összesen csak 14 epizódot élt meg. Az amerikai NBC 2004-ben vásárolta meg a BBC-től a licencet és döntött úgy, hogy elkészíti a saját verzióját. Greg Daniels adaptációja jóval sikeresebb lett, mint az eredeti, 2005. márciusától egészen 2013. májusáig futott. Ez alatt pedig a különkiadásokat nem számolva, összesen 185 epizódot élt meg.

kép forrása: nme.com

A sorozat a Netflixnek köszönhetően később másodvirágzását is megélte. Az amerikaiak körében sokáig az egyik legnézettebb programja volt a platformnak. Sőt, még a tavalyi évben is nagyot ment a Netflixen globálisan!

Egy új éra van készülőben

Nem csoda tehát, hogy az NBC folyamatosan azon dolgozik, hogy felélessze a sorozatot. Pár éve már megpróbálkoztak egy hasonlóval, ám az a projekt már az előkészületek során elhasalt. Nem adták fel a reményt a vállaltnál, de inkább visszatértek a tervezőasztalhoz.

Greg Daniels, az amerikai adaptáció írója és készítője bizakodó, ugyanis gőzerővel dolgozik egy új The Office projekten. Ezúttal viszont nem tudni, hogy melyik platformon köt ki az eredmény, a The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy Daniels jelenleg nem áll összeköttetésben sem az NBC-vel, sem más szolgáltatóval. Hatalmas fába vágta a fejszéjét, ugyanis Steve Carell és az eredeti szereplőgárda nélkül szeretné elkészíteni új sorozatát. Ugyan a sokak által imádott The Office-univerzumában gondolkodik, viszont nem rebootot szeretne, hanem egy teljesen új történetet. A baj csak az, hogy Michael Scott karakterével összeforrt a sorozat, így nehéz lesz őt mellőzve nagyot alkotni.

Daniels azonban bizakodó, mert jól halad az új projekt megtervezése. Addig pedig mi sem mondunk semmit, amíg nem láttuk a kész terméket!

Ezt olvastad már?

Cloud

Korábbi cikkek

Nem úszod meg a zombik támadását az új Warzone pályán – Erre készülj

2024.02.06. - Február hetedikén új korszak köszönt be a Call of Duty életébe. Ekkor startolt…

7 perc telt el azóta...

Több ezer dobozos PC játékot dobott ki valaki Budapesten – Nézni is fáj

2024.02.06. - Kétségtelen, hogy manapság már egyre jobban tűnnek el a lemezes játékok. Konzolok esetében…

22 perc telt el azóta...

Siralmasan sok játékos hagyta ott a Counter-Strike 2-t

2024.02.06. - A Valve hosszú évek óta fejlesztette a Counter-Strike széria új játékát a színfalak…

37 perc telt el azóta...

Idegesítő, teljes képernyős reklámok érkeznek Windows 10-be

2024.02.06. - A Windows 11 operációs rendszer 2021-ben jelent meg. Jelentősen felkavarta az állóvizet, hiszen…

52 perc telt el azóta...

Imádja a közösség az új Warzone éra első babaváró buliját

2024.02.06. - Az online játékok bizonyos szabályok és keretek között gyakorlatilag szabad kezet adnak a…

1 óra telt el azóta...

Legyünk náluk okosabbak! – Életveszélyes Tesla-Apple trend terjed a neten

2024.02.06. - Az a baj a méregdrága új kütyükkel, hogy javarészt azok vásárolják meg őket,…

3 óra telt el azóta...